DAMS & COMPANY NV

Contactgegevens DAMS & COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAMS & COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAMS & COMPANY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciebaan 60; 2470; Retie, België

Telefoon (phone): 014 67 12 72 (+32-014 67 12 72) 014 67 12 72 (+32-014 67 12 72)

Fax (fax): 014 67 12 87 (+32-014 67 12 87) 014 67 12 87 (+32-014 67 12 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAMS & COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAMS & COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAMS & COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAMS & COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAMS & COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAMS & COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAMS & COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAMS & COMPANY NV
Products information DAMS & COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE06406372070
Ondernemingsnummer: 6095184326
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Beds & mattresses - Retail; Interior decoration

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAMS & COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for DAMS & COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAMS & COMPANY NV
Addition kinds of activities for DAMS & COMPANY NV

22210701. failles | Failles
23940000. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
36460000. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
51490403. Spaghetti | Spaghetti
73740100. Computerverwerking | Computer processing services

Werken bij DAMS & COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAMS & COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAMS & COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAMS & COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van DAMS & COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of DAMS & COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAMS & COMPANY NV. Laat een reactie achter voor DAMS & COMPANY NV. DAMS & COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAMS & COMPANY NV. Leave a respond for DAMS & COMPANY NV. DAMS & COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAMS & COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten DAMS & COMPANY NV
Location of DAMS & COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of DAMS & COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DAMS & COMPANY NV DAMS & COMPANY NV: MENTEN Dirk | Flanders Import | LENS JOHN | Jourdain R | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as DAMS & COMPANY NV: MENTEN Dirk | Flanders Import | LENS JOHN | Jourdain R | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

DAMS & COMPANY NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAMS & COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06406372070. Het bedrijf DAMS & COMPANY NV bevindt zich op het adres: Provinciebaan 60; 2470; Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van DAMS & COMPANY NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAMS & COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAMS & COMPANY NV, openstaande posities, locatie van DAMS & COMPANY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAMS & COMPANY NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAMS & COMPANY NV, company assigned to the tax number BE06406372070. The company DAMS & COMPANY NV is located at the address: Provinciebaan 60; 2470; Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Beds & mattresses - Retail; Interior decoration.
The main activity of DAMS & COMPANY NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAMS & COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of DAMS & COMPANY NV, open positions, location of DAMS & COMPANY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAMS & COMPANY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAMS & COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAMS & COMPANY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAMS & COMPANY NV, employees, financial statistics.