ContiTech Belux

Contactgegevens ContiTech Belux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ContiTech Belux: address, phone, fax, email, website, opening hours

ContiTech Belux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenberglei 24; 2627; Schelle, België

Telefoon (phone): 03 880 71 40 (+32-03 880 71 40) 03 880 71 40 (+32-03 880 71 40)

Fax (fax): 03 880 71 41 (+32-03 880 71 41) 03 880 71 41 (+32-03 880 71 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ContiTech Belux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ContiTech Belux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ContiTech Belux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ContiTech Belux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ContiTech Belux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ContiTech Belux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ContiTech Belux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ContiTech Belux
Products information ContiTech Belux

BTW identificatienummer (tax): BE07155090332
Ondernemingsnummer: 7606353759
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ContiTech Belux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ContiTech Belux
(Get full report from official database of BE for ContiTech Belux)

Aanvulling soorten activiteiten voor ContiTech Belux
Addition kinds of activities for ContiTech Belux

769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
20990202. Bakpoeder | Baking soda
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
51220201. Scheermesjes | Razor blades
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij ContiTech Belux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ContiTech Belux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ContiTech Belux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ContiTech Belux. Looking for open vacancies in other companies

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van ContiTech Belux in sociale netwerken
Look for responds of ContiTech Belux in social networks

Lees alle opmerkingen voor ContiTech Belux. Laat een reactie achter voor ContiTech Belux. ContiTech Belux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ContiTech Belux. Leave a respond for ContiTech Belux. ContiTech Belux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ContiTech Belux op de google maps. Adres en contacten ContiTech Belux
Location of ContiTech Belux on the google maps. Address and contacts of ContiTech Belux

Andere gerelateerde bedrijven als come ContiTech Belux ContiTech Belux: TAVERNE ACA | Jimmy | MOTMANS | GARAGE JP MOOERS | LUDO VANDERCAPPELLEN

Other related companies as ContiTech Belux: TAVERNE ACA | Jimmy | MOTMANS | GARAGE JP MOOERS | LUDO VANDERCAPPELLEN

ContiTech Belux is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ContiTech Belux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07155090332. Het bedrijf ContiTech Belux bevindt zich op het adres: Molenberglei 24; 2627; Schelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in ContiTech Belux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ContiTech Belux is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ContiTech Belux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ContiTech Belux, openstaande posities, locatie van ContiTech Belux op de kaart.

ContiTech Belux is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ContiTech Belux, company assigned to the tax number BE07155090332. The company ContiTech Belux is located at the address: Molenberglei 24; 2627; Schelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in ContiTech Belux were not found.
The main activity of ContiTech Belux is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ContiTech Belux is not available. You also can look at reviews of ContiTech Belux, open positions, location of ContiTech Belux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ContiTech Belux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ContiTech Belux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ContiTech Belux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ContiTech Belux, employees, financial statistics.