COLORA HANS HEYERICK

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • COLORA HANS HEYERICK
Private companiesMotor Freight Transportation • COLORA HANS HEYERICK

Contactgegevens COLORA HANS HEYERICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLORA HANS HEYERICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLORA HANS HEYERICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 302; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 63 75 (+32-051 22 63 75) 051 22 63 75 (+32-051 22 63 75)

Fax (fax): 051 24 48 35 (+32-051 24 48 35) 051 24 48 35 (+32-051 24 48 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLORA HANS HEYERICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLORA HANS HEYERICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLORA HANS HEYERICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLORA HANS HEYERICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLORA HANS HEYERICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLORA HANS HEYERICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLORA HANS HEYERICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLORA HANS HEYERICK
Products information COLORA HANS HEYERICK

BTW identificatienummer (tax): BE01171386718
Ondernemingsnummer: 8642913818
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Rental - Machines,apparatus & tools (Private use)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLORA HANS HEYERICK
(Get full report from official database of BE for COLORA HANS HEYERICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLORA HANS HEYERICK
Addition kinds of activities for COLORA HANS HEYERICK

286902. Olefins | Olefins
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
738402. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
28330201. Agar-agar (grond) | Agar-agar (ground)
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
50230204. kussenslopen | Pillowcases
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij COLORA HANS HEYERICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLORA HANS HEYERICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLORA HANS HEYERICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLORA HANS HEYERICK. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • Dakwerker (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

 • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

 • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

 • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: CAROS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

 • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van COLORA HANS HEYERICK in sociale netwerken
Look for responds of COLORA HANS HEYERICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLORA HANS HEYERICK. Laat een reactie achter voor COLORA HANS HEYERICK. COLORA HANS HEYERICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLORA HANS HEYERICK. Leave a respond for COLORA HANS HEYERICK. COLORA HANS HEYERICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLORA HANS HEYERICK op de google maps. Adres en contacten COLORA HANS HEYERICK
Location of COLORA HANS HEYERICK on the google maps. Address and contacts of COLORA HANS HEYERICK

Andere gerelateerde bedrijven als come COLORA HANS HEYERICK COLORA HANS HEYERICK: FLHOLVRIEKA NV | CMGJ VZW | Makart A | WESTSTEAM BELGIE | ANNICK BORDO

Other related companies as COLORA HANS HEYERICK: FLHOLVRIEKA NV | CMGJ VZW | Makart A | WESTSTEAM BELGIE | ANNICK BORDO

COLORA HANS HEYERICK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLORA HANS HEYERICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01171386718. Het bedrijf COLORA HANS HEYERICK bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 302; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Private use).
De hoofdactiviteit van COLORA HANS HEYERICK is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLORA HANS HEYERICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLORA HANS HEYERICK, openstaande posities, locatie van COLORA HANS HEYERICK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLORA HANS HEYERICK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLORA HANS HEYERICK, company assigned to the tax number BE01171386718. The company COLORA HANS HEYERICK is located at the address: Brugsesteenweg 302; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Private use).
The main activity of COLORA HANS HEYERICK is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COLORA HANS HEYERICK is not available. You also can look at reviews of COLORA HANS HEYERICK, open positions, location of COLORA HANS HEYERICK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLORA HANS HEYERICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLORA HANS HEYERICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLORA HANS HEYERICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLORA HANS HEYERICK, employees, financial statistics.