Collumbien NV

Contactgegevens Collumbien NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collumbien NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collumbien NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pathoekeweg 5; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 51 75 (+32-050 31 51 75) 050 31 51 75 (+32-050 31 51 75)

Fax (fax): 050 31 67 42 (+32-050 31 67 42) 050 31 67 42 (+32-050 31 67 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collumbien NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collumbien NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collumbien NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collumbien NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collumbien NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collumbien NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collumbien NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collumbien NV
Products information Collumbien NV

BTW identificatienummer (tax): BE02147247314
Ondernemingsnummer: 8978271484
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Floor coverings - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collumbien NV
(Get full report from official database of BE for Collumbien NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collumbien NV
Addition kinds of activities for Collumbien NV

20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
50990801. Spelmachines, munteenheid | Game machines, coin-operated
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw

Werken bij Collumbien NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collumbien NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collumbien NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collumbien NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

 • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

 • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

 • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

 • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

 • Technieker garage M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

 • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

  Type: Vaste Job

  Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

 • Maintenance Technician (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRU TEXTILES

  Type: Vaste Job

  · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

Zoek naar antwoorden van Collumbien NV in sociale netwerken
Look for responds of Collumbien NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collumbien NV. Laat een reactie achter voor Collumbien NV. Collumbien NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collumbien NV. Leave a respond for Collumbien NV. Collumbien NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collumbien NV op de google maps. Adres en contacten Collumbien NV
Location of Collumbien NV on the google maps. Address and contacts of Collumbien NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Collumbien NV Collumbien NV: ETIBAT NV | TIP-TOP SHOP | L. ELST | VAN BAARLE EXPERTS | DANNY LEFEBVRE

Other related companies as Collumbien NV: ETIBAT NV | TIP-TOP SHOP | L. ELST | VAN BAARLE EXPERTS | DANNY LEFEBVRE

Collumbien NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collumbien NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02147247314. Het bedrijf Collumbien NV bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 5; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Floor coverings - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Collumbien NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collumbien NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collumbien NV, openstaande posities, locatie van Collumbien NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collumbien NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collumbien NV, company assigned to the tax number BE02147247314. The company Collumbien NV is located at the address: Pathoekeweg 5; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Floor coverings - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Mfg. & Whol..
The main activity of Collumbien NV is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Collumbien NV is not available. You also can look at reviews of Collumbien NV, open positions, location of Collumbien NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collumbien NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collumbien NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collumbien NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collumbien NV, employees, financial statistics.