Collections Gallery

Contactgegevens Collections Gallery: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collections Gallery: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collections Gallery

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Etuve 4; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 24 22 (+32-02 513 24 22) 02 513 24 22 (+32-02 513 24 22)

Fax (fax): +32 (53) 773-37-56 +32 (53) 773-37-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collections Gallery: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collections Gallery"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collections Gallery"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collections Gallery, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collections Gallery. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collections Gallery, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collections Gallery. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collections Gallery
Products information Collections Gallery

BTW identificatienummer (tax): BE02462554931
Ondernemingsnummer: 1730590820
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Collections Gallery zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collections Gallery
(Get full report from official database of BE for Collections Gallery)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collections Gallery
Addition kinds of activities for Collections Gallery

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
86119903. Gemeenschapszaken en -diensten | Community affairs and services

Werken bij Collections Gallery: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collections Gallery: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collections Gallery. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collections Gallery. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

 • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

 • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

 • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

 • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • Traineeship Banking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

 • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

 • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

  Type: Vaste Job

  In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

 • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

 • Elekticien (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van Collections Gallery in sociale netwerken
Look for responds of Collections Gallery in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collections Gallery. Laat een reactie achter voor Collections Gallery. Collections Gallery bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collections Gallery. Leave a respond for Collections Gallery. Collections Gallery on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collections Gallery op de google maps. Adres en contacten Collections Gallery
Location of Collections Gallery on the google maps. Address and contacts of Collections Gallery

Andere gerelateerde bedrijven als come Collections Gallery Collections Gallery: MUYSHONDT ELECTRO SERVICE NV | RUITERBOETIEK JOYCE | Drossaert P | LODEWIJK CROMMEN | FRANCIS VAN DEN BROECK

Other related companies as Collections Gallery: MUYSHONDT ELECTRO SERVICE NV | RUITERBOETIEK JOYCE | Drossaert P | LODEWIJK CROMMEN | FRANCIS VAN DEN BROECK

Collections Gallery is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collections Gallery, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02462554931. Het bedrijf Collections Gallery bevindt zich op het adres: Rue de l'Etuve 4; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Collections Gallery zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collections Gallery is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collections Gallery is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collections Gallery, openstaande posities, locatie van Collections Gallery op de kaart.

Collections Gallery is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collections Gallery, company assigned to the tax number BE02462554931. The company Collections Gallery is located at the address: Rue de l'Etuve 4; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Collections Gallery were not found.
The main activity of Collections Gallery is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Collections Gallery is not available. You also can look at reviews of Collections Gallery, open positions, location of Collections Gallery on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collections Gallery, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collections Gallery, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collections Gallery, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collections Gallery, employees, financial statistics.