Colignon S

Contactgegevens Colignon S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colignon S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colignon S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Vert Coucou 62; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée), België

Telefoon (phone): 02 387 05 72 (+32-02 387 05 72) 02 387 05 72 (+32-02 387 05 72)

Fax (fax): 02 385 24 31 (+32-02 385 24 31) 02 385 24 31 (+32-02 385 24 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colignon S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colignon S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colignon S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colignon S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colignon S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colignon S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colignon S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colignon S
Products information Colignon S

BTW identificatienummer (tax): BE05713684082
Ondernemingsnummer: 6024322509
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Colignon S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colignon S
(Get full report from official database of BE for Colignon S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colignon S
Addition kinds of activities for Colignon S

721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
29990200. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij Colignon S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colignon S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colignon S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colignon S. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • cnc bediender m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

 • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

 • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

 • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

 • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

 • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

 • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

 • Marketing coördinator (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

 • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Colignon S in sociale netwerken
Look for responds of Colignon S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colignon S. Laat een reactie achter voor Colignon S. Colignon S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colignon S. Leave a respond for Colignon S. Colignon S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colignon S op de google maps. Adres en contacten Colignon S
Location of Colignon S on the google maps. Address and contacts of Colignon S

Andere gerelateerde bedrijven als come Colignon S Colignon S: VAN LAEYS ET FILS | KBC-Van Looy,De Leus & Verheecke BVBA | H?tel St James | GERARD DEPREZ | SEGAKOR

Other related companies as Colignon S: VAN LAEYS ET FILS | KBC-Van Looy,De Leus & Verheecke BVBA | H?tel St James | GERARD DEPREZ | SEGAKOR

Colignon S is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colignon S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05713684082. Het bedrijf Colignon S bevindt zich op het adres: Rue du Vert Coucou 62; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Colignon S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colignon S is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colignon S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colignon S, openstaande posities, locatie van Colignon S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colignon S is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colignon S, company assigned to the tax number BE05713684082. The company Colignon S is located at the address: Rue du Vert Coucou 62; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Colignon S were not found.
The main activity of Colignon S is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Colignon S is not available. You also can look at reviews of Colignon S, open positions, location of Colignon S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colignon S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colignon S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colignon S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colignon S, employees, financial statistics.