Cogephar SPRL

Contactgegevens Cogephar SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cogephar SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cogephar SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Sart 1BIS; 1490; Court-Saint-Etienne, België

Telefoon (phone): 010 61 32 20 (+32-010 61 32 20) 010 61 32 20 (+32-010 61 32 20)

Fax (fax): 010 61 32 20 (+32-010 61 32 20) 010 61 32 20 (+32-010 61 32 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cogephar SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cogephar SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cogephar SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cogephar SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cogephar SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cogephar SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cogephar SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cogephar SPRL
Products information Cogephar SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07343505859
Ondernemingsnummer: 3714447021
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Cogephar SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cogephar SPRL
(Get full report from official database of BE for Cogephar SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cogephar SPRL
Addition kinds of activities for Cogephar SPRL

25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij Cogephar SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cogephar SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cogephar SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cogephar SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: MBOUW

  Type: Vervanging brugpensioen

  Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

 • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

 • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

 • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

 • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

 • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Rialto Recruitment

  Type: Vaste Job

  Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

 • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

 • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

 • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

  Type: Werfreserve

  Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Cogephar SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cogephar SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cogephar SPRL. Laat een reactie achter voor Cogephar SPRL. Cogephar SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cogephar SPRL. Leave a respond for Cogephar SPRL. Cogephar SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cogephar SPRL op de google maps. Adres en contacten Cogephar SPRL
Location of Cogephar SPRL on the google maps. Address and contacts of Cogephar SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cogephar SPRL Cogephar SPRL: FRANS COUDEVILLE | CITY 7 BELGIUM | E.M.C. TECHNICS | C. BARNAB? | Dewa Hoefsmederij

Other related companies as Cogephar SPRL: FRANS COUDEVILLE | CITY 7 BELGIUM | E.M.C. TECHNICS | C. BARNAB? | Dewa Hoefsmederij

Cogephar SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cogephar SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07343505859. Het bedrijf Cogephar SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Sart 1BIS; 1490; Court-Saint-Etienne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cogephar SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cogephar SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cogephar SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cogephar SPRL, openstaande posities, locatie van Cogephar SPRL op de kaart.

Cogephar SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cogephar SPRL, company assigned to the tax number BE07343505859. The company Cogephar SPRL is located at the address: Rue de Sart 1BIS; 1490; Court-Saint-Etienne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cogephar SPRL were not found.
The main activity of Cogephar SPRL is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cogephar SPRL is not available. You also can look at reviews of Cogephar SPRL, open positions, location of Cogephar SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cogephar SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cogephar SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cogephar SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cogephar SPRL, employees, financial statistics.