Coemans & Jacobs BVBA

Contactgegevens Coemans & Jacobs BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coemans & Jacobs BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coemans & Jacobs BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenwiel 25; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 26 86 (+32-014 67 26 86) 014 67 26 86 (+32-014 67 26 86)

Fax (fax): 014 67 10 58 (+32-014 67 10 58) 014 67 10 58 (+32-014 67 10 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coemans & Jacobs BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coemans & Jacobs BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coemans & Jacobs BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coemans & Jacobs BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coemans & Jacobs BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coemans & Jacobs BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coemans & Jacobs BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coemans & Jacobs BVBA
Products information Coemans & Jacobs BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08581115722
Ondernemingsnummer: 9322418212
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Curtains & curtain fixtures - Retail; Wallpaper - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coemans & Jacobs BVBA
(Get full report from official database of BE for Coemans & Jacobs BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coemans & Jacobs BVBA
Addition kinds of activities for Coemans & Jacobs BVBA

267300. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
37169900. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij Coemans & Jacobs BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coemans & Jacobs BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coemans & Jacobs BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coemans & Jacobs BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

 • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

 • Huishoudhulp (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: UNILIN

  Type: Vaste Job

  UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

 • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

 • pizza maker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Domino's Pizza

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

 • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

 • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

 • HR coördinator (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

 • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Coemans & Jacobs BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coemans & Jacobs BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coemans & Jacobs BVBA. Laat een reactie achter voor Coemans & Jacobs BVBA. Coemans & Jacobs BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coemans & Jacobs BVBA. Leave a respond for Coemans & Jacobs BVBA. Coemans & Jacobs BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coemans & Jacobs BVBA op de google maps. Adres en contacten Coemans & Jacobs BVBA
Location of Coemans & Jacobs BVBA on the google maps. Address and contacts of Coemans & Jacobs BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coemans & Jacobs BVBA Coemans & Jacobs BVBA: BRUNET & CO | ISOSANITOIT | Carion L. | Jeunesse et Arts Plastiques | J. SGALBI?RE

Other related companies as Coemans & Jacobs BVBA: BRUNET & CO | ISOSANITOIT | Carion L. | Jeunesse et Arts Plastiques | J. SGALBI?RE

Coemans & Jacobs BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coemans & Jacobs BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08581115722. Het bedrijf Coemans & Jacobs BVBA bevindt zich op het adres: Molenwiel 25; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail; Wallpaper - Retail.
De hoofdactiviteit van Coemans & Jacobs BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coemans & Jacobs BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coemans & Jacobs BVBA, openstaande posities, locatie van Coemans & Jacobs BVBA op de kaart.

Coemans & Jacobs BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coemans & Jacobs BVBA, company assigned to the tax number BE08581115722. The company Coemans & Jacobs BVBA is located at the address: Molenwiel 25; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail; Wallpaper - Retail.
The main activity of Coemans & Jacobs BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coemans & Jacobs BVBA is not available. You also can look at reviews of Coemans & Jacobs BVBA, open positions, location of Coemans & Jacobs BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coemans & Jacobs BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coemans & Jacobs BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coemans & Jacobs BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coemans & Jacobs BVBA, employees, financial statistics.