Codaex Belgium

Contactgegevens Codaex Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Codaex Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Codaex Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Larenstraat 58; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 35 20 60 (+32-013 35 20 60) 013 35 20 60 (+32-013 35 20 60)

Fax (fax): 013 55 67 50 (+32-013 55 67 50) 013 55 67 50 (+32-013 55 67 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Codaex Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Codaex Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Codaex Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Codaex Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Codaex Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Codaex Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Codaex Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Codaex Belgium
Products information Codaex Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE07776367187
Ondernemingsnummer: 6370941162
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Codaex Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Codaex Belgium
(Get full report from official database of BE for Codaex Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Codaex Belgium
Addition kinds of activities for Codaex Belgium

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
35110201. Gasturbines, mechanische aandrijving | Gas turbines, mechanical drive
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij Codaex Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Codaex Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Codaex Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Codaex Belgium. Looking for open vacancies in other companies

 • Betoncentralist (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

 • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

 • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

 • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

 • Monteur CV (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

 • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

 • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

 • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van Codaex Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Codaex Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Codaex Belgium. Laat een reactie achter voor Codaex Belgium. Codaex Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Codaex Belgium. Leave a respond for Codaex Belgium. Codaex Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Codaex Belgium op de google maps. Adres en contacten Codaex Belgium
Location of Codaex Belgium on the google maps. Address and contacts of Codaex Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Codaex Belgium Codaex Belgium: SCHOUTEET E&J | TWILIGHT BOUTIQUE | GARAGE BAL | DIRK BAUWENS NV | ORPHEO

Other related companies as Codaex Belgium: SCHOUTEET E&J | TWILIGHT BOUTIQUE | GARAGE BAL | DIRK BAUWENS NV | ORPHEO

Codaex Belgium is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Codaex Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07776367187. Het bedrijf Codaex Belgium bevindt zich op het adres: Larenstraat 58; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Codaex Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Codaex Belgium is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Codaex Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Codaex Belgium, openstaande posities, locatie van Codaex Belgium op de kaart.

Codaex Belgium is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Codaex Belgium, company assigned to the tax number BE07776367187. The company Codaex Belgium is located at the address: Larenstraat 58; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Codaex Belgium were not found.
The main activity of Codaex Belgium is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Codaex Belgium is not available. You also can look at reviews of Codaex Belgium, open positions, location of Codaex Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Codaex Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Codaex Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Codaex Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Codaex Belgium, employees, financial statistics.