Cobalt Optical Frames NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Cobalt Optical Frames NV
Private companiesPersonal Services • Cobalt Optical Frames NV

Contactgegevens Cobalt Optical Frames NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cobalt Optical Frames NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cobalt Optical Frames NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Demolder 50; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 44 14 (+32-02 241 44 14) 02 241 44 14 (+32-02 241 44 14)

Fax (fax): 02 241 44 13 (+32-02 241 44 13) 02 241 44 13 (+32-02 241 44 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cobalt Optical Frames NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cobalt Optical Frames NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cobalt Optical Frames NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cobalt Optical Frames NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cobalt Optical Frames NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cobalt Optical Frames NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cobalt Optical Frames NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cobalt Optical Frames NV
Products information Cobalt Optical Frames NV

BTW identificatienummer (tax): BE04845214843
Ondernemingsnummer: 6199554443
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Cobalt Optical Frames NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cobalt Optical Frames NV
(Get full report from official database of BE for Cobalt Optical Frames NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cobalt Optical Frames NV
Addition kinds of activities for Cobalt Optical Frames NV

7353. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
51590305. Skins, rauw | Skins, raw
82999910. Meditatie therapie | Meditation therapy

Werken bij Cobalt Optical Frames NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cobalt Optical Frames NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cobalt Optical Frames NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cobalt Optical Frames NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • HR Asssistant (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

 • Customer service dealer support Orange (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

 • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

 • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

 • junior developers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Brain²

  Type: Vaste Job

  Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

 • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

  Regio: NIEUWRODE

  Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

 • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: VIPPERS.BE

  Type: Werfreserve

  Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Cobalt Optical Frames NV in sociale netwerken
Look for responds of Cobalt Optical Frames NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cobalt Optical Frames NV. Laat een reactie achter voor Cobalt Optical Frames NV. Cobalt Optical Frames NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cobalt Optical Frames NV. Leave a respond for Cobalt Optical Frames NV. Cobalt Optical Frames NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cobalt Optical Frames NV op de google maps. Adres en contacten Cobalt Optical Frames NV
Location of Cobalt Optical Frames NV on the google maps. Address and contacts of Cobalt Optical Frames NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cobalt Optical Frames NV Cobalt Optical Frames NV: FORTIS | GEORGYA (PARFUMERIE) SG | M. HERMESSE | HUIS NAESSENS | MARK MOENS

Other related companies as Cobalt Optical Frames NV: FORTIS | GEORGYA (PARFUMERIE) SG | M. HERMESSE | HUIS NAESSENS | MARK MOENS

Cobalt Optical Frames NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cobalt Optical Frames NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845214843. Het bedrijf Cobalt Optical Frames NV bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Demolder 50; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cobalt Optical Frames NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cobalt Optical Frames NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cobalt Optical Frames NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cobalt Optical Frames NV, openstaande posities, locatie van Cobalt Optical Frames NV op de kaart.

Cobalt Optical Frames NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cobalt Optical Frames NV, company assigned to the tax number BE04845214843. The company Cobalt Optical Frames NV is located at the address: Avenue Eugène Demolder 50; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cobalt Optical Frames NV were not found.
The main activity of Cobalt Optical Frames NV is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cobalt Optical Frames NV is not available. You also can look at reviews of Cobalt Optical Frames NV, open positions, location of Cobalt Optical Frames NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cobalt Optical Frames NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cobalt Optical Frames NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cobalt Optical Frames NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cobalt Optical Frames NV, employees, financial statistics.