Cobalin BVBA

Contactgegevens Cobalin BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cobalin BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cobalin BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eerste Aardstraat 8; 8531; Harelbeke (Bavikhove), België

Telefoon (phone): 056 70 17 04 (+32-056 70 17 04) 056 70 17 04 (+32-056 70 17 04)

Fax (fax): 056 72 98 16 (+32-056 72 98 16) 056 72 98 16 (+32-056 72 98 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cobalin BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cobalin BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cobalin BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cobalin BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cobalin BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cobalin BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cobalin BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cobalin BVBA
Products information Cobalin BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02098083496
Ondernemingsnummer: 7317413330
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Cobalin BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cobalin BVBA
(Get full report from official database of BE for Cobalin BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cobalin BVBA
Addition kinds of activities for Cobalin BVBA

17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
27410304. Directories, telefoon: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, telephone: publishing only, not printed on site
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
56990103. Werkkleding | Work clothing
57149902. gordijnen | Draperies
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec

Werken bij Cobalin BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cobalin BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cobalin BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cobalin BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

 • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Studentenjob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

 • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

  Type: Vaste Job

  Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

 • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

 • (hulp)kok (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BARLEY'S

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

 • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van Cobalin BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cobalin BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cobalin BVBA. Laat een reactie achter voor Cobalin BVBA. Cobalin BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cobalin BVBA. Leave a respond for Cobalin BVBA. Cobalin BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cobalin BVBA op de google maps. Adres en contacten Cobalin BVBA
Location of Cobalin BVBA on the google maps. Address and contacts of Cobalin BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cobalin BVBA Cobalin BVBA: FLBELGO-METAL NV | PAGADDER | WERVIKSE CENTRALE | COLRUYT | MULTI FOOD PROMOTION

Other related companies as Cobalin BVBA: FLBELGO-METAL NV | PAGADDER | WERVIKSE CENTRALE | COLRUYT | MULTI FOOD PROMOTION

Cobalin BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cobalin BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02098083496. Het bedrijf Cobalin BVBA bevindt zich op het adres: Eerste Aardstraat 8; 8531; Harelbeke (Bavikhove). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cobalin BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cobalin BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cobalin BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cobalin BVBA, openstaande posities, locatie van Cobalin BVBA op de kaart.

Cobalin BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cobalin BVBA, company assigned to the tax number BE02098083496. The company Cobalin BVBA is located at the address: Eerste Aardstraat 8; 8531; Harelbeke (Bavikhove). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cobalin BVBA were not found.
The main activity of Cobalin BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cobalin BVBA is not available. You also can look at reviews of Cobalin BVBA, open positions, location of Cobalin BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cobalin BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cobalin BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cobalin BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cobalin BVBA, employees, financial statistics.