Co Savochim

Contactgegevens Co Savochim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Co Savochim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Co Savochim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dieudonné-Defrance 28; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 52 92; 0477 92 87 47 (+32-04 342 52 92; 0477 92 87 47) 04 342 52 92; 0477 92 87 47 (+32-04 342 52 92; 0477 92 87 47)

Fax (fax): 04 341 24 05 (+32-04 341 24 05) 04 341 24 05 (+32-04 341 24 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Co Savochim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Co Savochim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Co Savochim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Co Savochim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Co Savochim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Co Savochim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Co Savochim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Co Savochim
Products information Co Savochim

BTW identificatienummer (tax): BE05099548339
Ondernemingsnummer: 5590362548
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Mats; Parquets - Repair & Mainten.; Painting contractors; Waterproofing materials; Refractory materials; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Asbestos removal

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Co Savochim
(Get full report from official database of BE for Co Savochim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Co Savochim
Addition kinds of activities for Co Savochim

799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
20150301. Egg albumen | Egg albumen
22110505. denims | Denims
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
37319906. Onderwaterboten, bemande of onbemande | Submersible marine robots, manned or unmanned
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop
78190100. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production

Werken bij Co Savochim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Co Savochim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Co Savochim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Co Savochim. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

 • Labo medewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

 • Financial Officer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Studentenjob

  Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

 • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ALPHA IT

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

 • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

 • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Co Savochim in sociale netwerken
Look for responds of Co Savochim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Co Savochim. Laat een reactie achter voor Co Savochim. Co Savochim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Co Savochim. Leave a respond for Co Savochim. Co Savochim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Co Savochim op de google maps. Adres en contacten Co Savochim
Location of Co Savochim on the google maps. Address and contacts of Co Savochim

Andere gerelateerde bedrijven als come Co Savochim Co Savochim: VANDIPAINT | Hoho J | LUC DECOODT | Guelton | Vermocars

Other related companies as Co Savochim: VANDIPAINT | Hoho J | LUC DECOODT | Guelton | Vermocars

Co Savochim is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Co Savochim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05099548339. Het bedrijf Co Savochim bevindt zich op het adres: Rue Dieudonné-Defrance 28; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Mats; Parquets - Repair & Mainten.; Painting contractors; Waterproofing materials; Refractory materials; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Asbestos removal.
De hoofdactiviteit van Co Savochim is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Co Savochim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Co Savochim, openstaande posities, locatie van Co Savochim op de kaart.

Co Savochim is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Co Savochim, company assigned to the tax number BE05099548339. The company Co Savochim is located at the address: Rue Dieudonné-Defrance 28; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Mats; Parquets - Repair & Mainten.; Painting contractors; Waterproofing materials; Refractory materials; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Asbestos removal.
The main activity of Co Savochim is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Co Savochim is not available. You also can look at reviews of Co Savochim, open positions, location of Co Savochim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Co Savochim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Co Savochim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Co Savochim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Co Savochim, employees, financial statistics.