Club 8 Company

Contactgegevens Club 8 Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Club 8 Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

Club 8 Company

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berlaarsesteenweg 87 Box 5; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 20 52 (+32-03 488 20 52) 03 488 20 52 (+32-03 488 20 52)

Fax (fax): +32 (53) 874-25-88 +32 (53) 874-25-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Club 8 Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Club 8 Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Club 8 Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Club 8 Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Club 8 Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Club 8 Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Club 8 Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Club 8 Company
Products information Club 8 Company

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Club 8 Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Club 8 Company
(Get full report from official database of BE for Club 8 Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor Club 8 Company
Addition kinds of activities for Club 8 Company

3915. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
35969901. Baby schalen | Baby scales
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental

Werken bij Club 8 Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Club 8 Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Club 8 Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Club 8 Company. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

 • Metser (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

 • Bouwcalculator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

 • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

 • Machinesteller M/V (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

 • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

 • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

 • Technisch Tekenaar (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

Zoek naar antwoorden van Club 8 Company in sociale netwerken
Look for responds of Club 8 Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor Club 8 Company. Laat een reactie achter voor Club 8 Company. Club 8 Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Club 8 Company. Leave a respond for Club 8 Company. Club 8 Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Club 8 Company op de google maps. Adres en contacten Club 8 Company
Location of Club 8 Company on the google maps. Address and contacts of Club 8 Company

Andere gerelateerde bedrijven als come Club 8 Company Club 8 Company: BERNARD VANTOMME | RESTAURANT IL GALLO NERO | MUSIC WAY | Tasef NV | PATRICIA REVIERS

Other related companies as Club 8 Company: BERNARD VANTOMME | RESTAURANT IL GALLO NERO | MUSIC WAY | Tasef NV | PATRICIA REVIERS

Club 8 Company is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Club 8 Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf Club 8 Company bevindt zich op het adres: Berlaarsesteenweg 87 Box 5; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Club 8 Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Club 8 Company is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Club 8 Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Club 8 Company, openstaande posities, locatie van Club 8 Company op de kaart.

Club 8 Company is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Club 8 Company, company assigned to the tax number BE08701141357. The company Club 8 Company is located at the address: Berlaarsesteenweg 87 Box 5; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Club 8 Company were not found.
The main activity of Club 8 Company is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Club 8 Company is not available. You also can look at reviews of Club 8 Company, open positions, location of Club 8 Company on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Club 8 Company, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Club 8 Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Club 8 Company, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Club 8 Company, employees, financial statistics.