Clovis Couture

Contactgegevens Clovis Couture: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clovis Couture: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clovis Couture

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouwestraat 41; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 81 21 (+32-056 21 81 21) 056 21 81 21 (+32-056 21 81 21)

Fax (fax): 056 20 60 98 (+32-056 20 60 98) 056 20 60 98 (+32-056 20 60 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clovis Couture: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clovis Couture"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clovis Couture"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clovis Couture, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clovis Couture. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clovis Couture, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clovis Couture. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clovis Couture
Products information Clovis Couture

BTW identificatienummer (tax): BE03991851806
Ondernemingsnummer: 7689575195
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Clothing - Haute couture

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clovis Couture
(Get full report from official database of BE for Clovis Couture)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clovis Couture
Addition kinds of activities for Clovis Couture

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
16239900. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec

Werken bij Clovis Couture: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clovis Couture: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clovis Couture. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clovis Couture. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

 • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vangrootloon

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

 • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THREON

  Type: Vaste Job

  Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

 • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: VANRENTERGHEM

  Type: Vaste Job

  Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

 • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

 • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: LOCOLOGO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinesist

Zoek naar antwoorden van Clovis Couture in sociale netwerken
Look for responds of Clovis Couture in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clovis Couture. Laat een reactie achter voor Clovis Couture. Clovis Couture bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clovis Couture. Leave a respond for Clovis Couture. Clovis Couture on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clovis Couture op de google maps. Adres en contacten Clovis Couture
Location of Clovis Couture on the google maps. Address and contacts of Clovis Couture

Andere gerelateerde bedrijven als come Clovis Couture Clovis Couture: CHARLES KROL | M & H | FOYER DES JEUNES | DE KAASSTOLP | STANLEY DIERICKX

Other related companies as Clovis Couture: CHARLES KROL | M & H | FOYER DES JEUNES | DE KAASSTOLP | STANLEY DIERICKX

Clovis Couture is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clovis Couture, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991851806. Het bedrijf Clovis Couture bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 41; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Clothing - Haute couture.
De hoofdactiviteit van Clovis Couture is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clovis Couture is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clovis Couture, openstaande posities, locatie van Clovis Couture op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clovis Couture is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clovis Couture, company assigned to the tax number BE03991851806. The company Clovis Couture is located at the address: Onze-Lieve-Vrouwestraat 41; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Clothing - Haute couture.
The main activity of Clovis Couture is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clovis Couture is not available. You also can look at reviews of Clovis Couture, open positions, location of Clovis Couture on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clovis Couture, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clovis Couture, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clovis Couture, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clovis Couture, employees, financial statistics.