Clijsner J

Contactgegevens Clijsner J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clijsner J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clijsner J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spaansebrugstraat 70; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 29 71 (+32-011 68 29 71) 011 68 29 71 (+32-011 68 29 71)

Fax (fax): 011 68 14 33 (+32-011 68 14 33) 011 68 14 33 (+32-011 68 14 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clijsner J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clijsner J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clijsner J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clijsner J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clijsner J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clijsner J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clijsner J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clijsner J
Products information Clijsner J

BTW identificatienummer (tax): BE05411834716
Ondernemingsnummer: 5279724121
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.^^Meat products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clijsner J
(Get full report from official database of BE for Clijsner J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clijsner J
Addition kinds of activities for Clijsner J

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
238700. Kleding riemen | Apparel belts
594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
34290100. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen

Werken bij Clijsner J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clijsner J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clijsner J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clijsner J. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

 • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

 • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

 • Logopedist (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

 • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van Clijsner J in sociale netwerken
Look for responds of Clijsner J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clijsner J. Laat een reactie achter voor Clijsner J. Clijsner J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clijsner J. Leave a respond for Clijsner J. Clijsner J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clijsner J op de google maps. Adres en contacten Clijsner J
Location of Clijsner J on the google maps. Address and contacts of Clijsner J

Andere gerelateerde bedrijven als come Clijsner J Clijsner J: JAN DE PAUW | LUCIA DE HAES | LA SOLUTION LOGICIELLE | WILLEM VANDEWAL | ANNE THEUNIS

Other related companies as Clijsner J: JAN DE PAUW | LUCIA DE HAES | LA SOLUTION LOGICIELLE | WILLEM VANDEWAL | ANNE THEUNIS

Clijsner J is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clijsner J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05411834716. Het bedrijf Clijsner J bevindt zich op het adres: Spaansebrugstraat 70; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.^^Meat products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Clijsner J is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clijsner J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clijsner J, openstaande posities, locatie van Clijsner J op de kaart.

Clijsner J is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clijsner J, company assigned to the tax number BE05411834716. The company Clijsner J is located at the address: Spaansebrugstraat 70; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.^^Meat products - Mfg. & Whol..
The main activity of Clijsner J is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Clijsner J is not available. You also can look at reviews of Clijsner J, open positions, location of Clijsner J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clijsner J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clijsner J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clijsner J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clijsner J, employees, financial statistics.