Cleemput Konfektie BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Cleemput Konfektie BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Cleemput Konfektie BVBA

Contactgegevens Cleemput Konfektie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cleemput Konfektie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cleemput Konfektie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogveld 11; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 21 19 28 (+32-052 21 19 28) 052 21 19 28 (+32-052 21 19 28)

Fax (fax): 052 21 66 19 (+32-052 21 66 19) 052 21 66 19 (+32-052 21 66 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cleemput Konfektie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cleemput Konfektie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cleemput Konfektie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cleemput Konfektie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cleemput Konfektie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cleemput Konfektie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cleemput Konfektie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cleemput Konfektie BVBA
Products information Cleemput Konfektie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08467407226
Ondernemingsnummer: 6134735107
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Cleemput Konfektie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cleemput Konfektie BVBA
(Get full report from official database of BE for Cleemput Konfektie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cleemput Konfektie BVBA
Addition kinds of activities for Cleemput Konfektie BVBA

1781. Waterboren | Water well drilling
358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
07510401. Kunstmatige inseminatie diensten, vee | Artificial insemination services, livestock
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
20389905. Lunches, bevroren en verpakt | Lunches, frozen and packaged
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
36480202. Strobe verlichting systemen | Strobe lighting systems
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec

Werken bij Cleemput Konfektie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cleemput Konfektie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cleemput Konfektie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cleemput Konfektie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

 • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

 • PLC programmeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

 • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

 • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bakken van brood en banket.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Cleemput Konfektie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cleemput Konfektie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cleemput Konfektie BVBA. Laat een reactie achter voor Cleemput Konfektie BVBA. Cleemput Konfektie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cleemput Konfektie BVBA. Leave a respond for Cleemput Konfektie BVBA. Cleemput Konfektie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cleemput Konfektie BVBA op de google maps. Adres en contacten Cleemput Konfektie BVBA
Location of Cleemput Konfektie BVBA on the google maps. Address and contacts of Cleemput Konfektie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cleemput Konfektie BVBA Cleemput Konfektie BVBA: NEOLUX LUMIÈRE ESTHÉTIQUE SPRL | PEDICURE COLETTE | Van Elslande J | Couture Rivoli | NET-O-SEC

Other related companies as Cleemput Konfektie BVBA: NEOLUX LUMIÈRE ESTHÉTIQUE SPRL | PEDICURE COLETTE | Van Elslande J | Couture Rivoli | NET-O-SEC

Cleemput Konfektie BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cleemput Konfektie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08467407226. Het bedrijf Cleemput Konfektie BVBA bevindt zich op het adres: Hoogveld 11; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cleemput Konfektie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cleemput Konfektie BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cleemput Konfektie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cleemput Konfektie BVBA, openstaande posities, locatie van Cleemput Konfektie BVBA op de kaart.

Cleemput Konfektie BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cleemput Konfektie BVBA, company assigned to the tax number BE08467407226. The company Cleemput Konfektie BVBA is located at the address: Hoogveld 11; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cleemput Konfektie BVBA were not found.
The main activity of Cleemput Konfektie BVBA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cleemput Konfektie BVBA is not available. You also can look at reviews of Cleemput Konfektie BVBA, open positions, location of Cleemput Konfektie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cleemput Konfektie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cleemput Konfektie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cleemput Konfektie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cleemput Konfektie BVBA, employees, financial statistics.