CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

Contactgegevens CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Gasthuisstraat 24; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 206 13 11 (+32-03 206 13 11) 03 206 13 11 (+32-03 206 13 11)

Fax (fax): 03 206 13 16 (+32-03 206 13 16) 03 206 13 16 (+32-03 206 13 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding
Products information CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

BTW identificatienummer (tax): BE03415069580
Ondernemingsnummer: 8215820312
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding
(Get full report from official database of BE for CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding
Addition kinds of activities for CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

 • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

 • CAD tekenaar (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

 • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI

  Type: Studentenjob

  Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding in sociale netwerken
Look for responds of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Laat een reactie achter voor CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Leave a respond for CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding. CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding op de google maps. Adres en contacten CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding
Location of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding on the google maps. Address and contacts of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: HUNKEM?LLER | LADIES OUDENBURG | RACE TEAM BIKELAND | ELITE | CANTILLON MC

Other related companies as CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding: HUNKEM?LLER | LADIES OUDENBURG | RACE TEAM BIKELAND | ELITE | CANTILLON MC

CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03415069580. Het bedrijf CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding bevindt zich op het adres: Lange Gasthuisstraat 24; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, openstaande posities, locatie van CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, company assigned to the tax number BE03415069580. The company CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is located at the address: Lange Gasthuisstraat 24; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding were not found.
The main activity of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding is not available. You also can look at reviews of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, open positions, location of CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding, employees, financial statistics.