CLB 'De Klaver'

Contactgegevens CLB 'De Klaver': adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB 'De Klaver': address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB 'De Klaver'

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverstraat 49; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 44 50 10 (+32-050 44 50 10) 050 44 50 10 (+32-050 44 50 10)

Fax (fax): 050 34 73 55 (+32-050 34 73 55) 050 34 73 55 (+32-050 34 73 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB 'De Klaver': n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB 'De Klaver'"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB 'De Klaver'"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB 'De Klaver', België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB 'De Klaver'. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB 'De Klaver', Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB 'De Klaver'. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB 'De Klaver'
Products information CLB 'De Klaver'

BTW identificatienummer (tax): BE05554382324
Ondernemingsnummer: 9341094970
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CLB 'De Klaver' zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB 'De Klaver'
(Get full report from official database of BE for CLB 'De Klaver')

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB 'De Klaver'
Addition kinds of activities for CLB 'De Klaver'

7521. Auto parkeren | Automobile parking
228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
79970301. Gun club, lidmaatschap | Gun club, membership
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij CLB 'De Klaver': vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB 'De Klaver': vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB 'De Klaver'. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB 'De Klaver'. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

 • Toonbankverkoper (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

 • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

 • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

  Type: Studentenjob

  Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

 • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

 • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

 • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

Zoek naar antwoorden van CLB 'De Klaver' in sociale netwerken
Look for responds of CLB 'De Klaver' in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB 'De Klaver'. Laat een reactie achter voor CLB 'De Klaver'. CLB 'De Klaver' bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB 'De Klaver'. Leave a respond for CLB 'De Klaver'. CLB 'De Klaver' on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB 'De Klaver' op de google maps. Adres en contacten CLB 'De Klaver'
Location of CLB 'De Klaver' on the google maps. Address and contacts of CLB 'De Klaver'

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB 'De Klaver' CLB 'De Klaver': FLSCHILLEBEECKX A. BVBA | Ter Dorpe | FRANKY COURTENS | DE BLAUWE POEP | Dekeyser H

Other related companies as CLB 'De Klaver': FLSCHILLEBEECKX A. BVBA | Ter Dorpe | FRANKY COURTENS | DE BLAUWE POEP | Dekeyser H

CLB 'De Klaver' is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB 'De Klaver', bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05554382324. Het bedrijf CLB 'De Klaver' bevindt zich op het adres: Klaverstraat 49; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLB 'De Klaver' zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB 'De Klaver' is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB 'De Klaver' is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB 'De Klaver', openstaande posities, locatie van CLB 'De Klaver' op de kaart.

CLB 'De Klaver' is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB 'De Klaver', company assigned to the tax number BE05554382324. The company CLB 'De Klaver' is located at the address: Klaverstraat 49; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLB 'De Klaver' were not found.
The main activity of CLB 'De Klaver' is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB 'De Klaver' is not available. You also can look at reviews of CLB 'De Klaver', open positions, location of CLB 'De Klaver' on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB 'De Klaver', N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB 'De Klaver', medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB 'De Klaver', N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB 'De Klaver', employees, financial statistics.