Clarysse J

Contactgegevens Clarysse J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clarysse J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clarysse J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 106; 8740; Pittem, België

Telefoon (phone): 051 46 65 31 (+32-051 46 65 31) 051 46 65 31 (+32-051 46 65 31)

Fax (fax): 051 46 54 21 (+32-051 46 54 21) 051 46 54 21 (+32-051 46 54 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clarysse J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clarysse J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clarysse J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clarysse J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clarysse J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clarysse J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clarysse J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clarysse J
Products information Clarysse J

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Household linen - Mfg. & Whol.; Spinning & weaving mills^^Spinning & weaving mills; Textiles - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clarysse J
(Get full report from official database of BE for Clarysse J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clarysse J
Addition kinds of activities for Clarysse J

336600. Kopergieterijen | Copper foundries
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
41110403. Metro operatie | Subway operation
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij Clarysse J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clarysse J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clarysse J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clarysse J. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

 • LASSERS (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

 • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

 • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

  Regio: WALTWILDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Elektricien (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ESV-BLOMME

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

 • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

 • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

 • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

 • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van Clarysse J in sociale netwerken
Look for responds of Clarysse J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clarysse J. Laat een reactie achter voor Clarysse J. Clarysse J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clarysse J. Leave a respond for Clarysse J. Clarysse J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clarysse J op de google maps. Adres en contacten Clarysse J
Location of Clarysse J on the google maps. Address and contacts of Clarysse J

Andere gerelateerde bedrijven als come Clarysse J Clarysse J: FLPRIMOTRADE E O O D | Bossaert N | Dansschool M & M VZW | Carré d'Art (le) | Carine

Other related companies as Clarysse J: FLPRIMOTRADE E O O D | Bossaert N | Dansschool M & M VZW | Carré d'Art (le) | Carine

Clarysse J is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clarysse J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf Clarysse J bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 106; 8740; Pittem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Household linen - Mfg. & Whol.; Spinning & weaving mills^^Spinning & weaving mills; Textiles - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Clarysse J is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clarysse J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clarysse J, openstaande posities, locatie van Clarysse J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clarysse J is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clarysse J, company assigned to the tax number BE05481872558. The company Clarysse J is located at the address: Brugsesteenweg 106; 8740; Pittem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Household linen - Mfg. & Whol.; Spinning & weaving mills^^Spinning & weaving mills; Textiles - Mfg. & Whol.
The main activity of Clarysse J is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clarysse J is not available. You also can look at reviews of Clarysse J, open positions, location of Clarysse J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clarysse J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clarysse J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clarysse J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clarysse J, employees, financial statistics.