Clariant Benelux SA

Contactgegevens Clariant Benelux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clariant Benelux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clariant Benelux SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Scientifique 1; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 48 05 11 (+32-010 48 05 11) 010 48 05 11 (+32-010 48 05 11)

Fax (fax): 010 48 06 66 (+32-010 48 06 66) 010 48 06 66 (+32-010 48 06 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clariant Benelux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clariant Benelux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clariant Benelux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clariant Benelux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clariant Benelux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clariant Benelux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clariant Benelux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clariant Benelux SA
Products information Clariant Benelux SA

BTW identificatienummer (tax): BE03569976806
Ondernemingsnummer: 1080200195
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Clariant Benelux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clariant Benelux SA
(Get full report from official database of BE for Clariant Benelux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clariant Benelux SA
Addition kinds of activities for Clariant Benelux SA

762901. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
39440502. Drums, speelgoed | Drums, toy
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end
73890701. Badkamer fixture reglazing | Bathroom fixture reglazing

Werken bij Clariant Benelux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clariant Benelux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clariant Benelux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clariant Benelux SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

 • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

 • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

 • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Studentenjob

  Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

 • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Clariant Benelux SA in sociale netwerken
Look for responds of Clariant Benelux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clariant Benelux SA. Laat een reactie achter voor Clariant Benelux SA. Clariant Benelux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clariant Benelux SA. Leave a respond for Clariant Benelux SA. Clariant Benelux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clariant Benelux SA op de google maps. Adres en contacten Clariant Benelux SA
Location of Clariant Benelux SA on the google maps. Address and contacts of Clariant Benelux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Clariant Benelux SA Clariant Benelux SA: BUREAU INGA | ALO?S MAES | JACQUES BAILLY | VAL?RIE DUPONT | Setca

Other related companies as Clariant Benelux SA: BUREAU INGA | ALO?S MAES | JACQUES BAILLY | VAL?RIE DUPONT | Setca

Clariant Benelux SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clariant Benelux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03569976806. Het bedrijf Clariant Benelux SA bevindt zich op het adres: Parc Scientifique 1; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clariant Benelux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clariant Benelux SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clariant Benelux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clariant Benelux SA, openstaande posities, locatie van Clariant Benelux SA op de kaart.

Clariant Benelux SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clariant Benelux SA, company assigned to the tax number BE03569976806. The company Clariant Benelux SA is located at the address: Parc Scientifique 1; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clariant Benelux SA were not found.
The main activity of Clariant Benelux SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clariant Benelux SA is not available. You also can look at reviews of Clariant Benelux SA, open positions, location of Clariant Benelux SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clariant Benelux SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clariant Benelux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clariant Benelux SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clariant Benelux SA, employees, financial statistics.