CLAMOR SPRL

Contactgegevens CLAMOR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAMOR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAMOR SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 654A; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 22 61 (+32-02 354 22 61) 02 354 22 61 (+32-02 354 22 61)

Fax (fax): 02 354 97 56 (+32-02 354 97 56) 02 354 97 56 (+32-02 354 97 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAMOR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAMOR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAMOR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAMOR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAMOR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAMOR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAMOR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAMOR SPRL
Products information CLAMOR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03017913818
Ondernemingsnummer: 6212463378
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CLAMOR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAMOR SPRL
(Get full report from official database of BE for CLAMOR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAMOR SPRL
Addition kinds of activities for CLAMOR SPRL

873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
22520103. sokken | Socks
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij CLAMOR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAMOR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAMOR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAMOR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

 • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

 • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

 • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

 • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

 • Sourcing manager (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SCK

  Type: Vaste Job

  Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

 • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KTA 1 Hasselt

  Type: Werfreserve

  werfreserve

Zoek naar antwoorden van CLAMOR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CLAMOR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAMOR SPRL. Laat een reactie achter voor CLAMOR SPRL. CLAMOR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAMOR SPRL. Leave a respond for CLAMOR SPRL. CLAMOR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAMOR SPRL op de google maps. Adres en contacten CLAMOR SPRL
Location of CLAMOR SPRL on the google maps. Address and contacts of CLAMOR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAMOR SPRL CLAMOR SPRL: SNELSHOP | MAISON FR?LUDE | YVAN VAN BELLE | GIELIS-MAR?CHAL | Danel

Other related companies as CLAMOR SPRL: SNELSHOP | MAISON FR?LUDE | YVAN VAN BELLE | GIELIS-MAR?CHAL | Danel

CLAMOR SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAMOR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03017913818. Het bedrijf CLAMOR SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 654A; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLAMOR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAMOR SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAMOR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAMOR SPRL, openstaande posities, locatie van CLAMOR SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAMOR SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAMOR SPRL, company assigned to the tax number BE03017913818. The company CLAMOR SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 654A; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLAMOR SPRL were not found.
The main activity of CLAMOR SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAMOR SPRL is not available. You also can look at reviews of CLAMOR SPRL, open positions, location of CLAMOR SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAMOR SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAMOR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAMOR SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAMOR SPRL, employees, financial statistics.