Claeys M

Contactgegevens Claeys M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zerkegemstraat 21; 8480; Ichtegem (Bekegem), België

Telefoon (phone): 050 81 12 45 (+32-050 81 12 45) 050 81 12 45 (+32-050 81 12 45)

Fax (fax): 050 81 25 66 (+32-050 81 25 66) 050 81 25 66 (+32-050 81 25 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys M
Products information Claeys M

BTW identificatienummer (tax): BE03598815917
Ondernemingsnummer: 1953887939
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Caterers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys M
(Get full report from official database of BE for Claeys M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys M
Addition kinds of activities for Claeys M

013901. Voedergewassen | Feeder crops
344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
73891004. Teleconferentie diensten | Teleconferencing services

Werken bij Claeys M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys M. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

 • Logistiek supervisor (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

 • Operator (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Agilitas Malle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

 • poetshulp langemark (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Studentenjob

  Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

 • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: VERGO

  Type: Vaste Job

  LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

 • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AUSY Consulting

  Type: Vaste Job

  Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

Zoek naar antwoorden van Claeys M in sociale netwerken
Look for responds of Claeys M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys M. Laat een reactie achter voor Claeys M. Claeys M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys M. Leave a respond for Claeys M. Claeys M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys M op de google maps. Adres en contacten Claeys M
Location of Claeys M on the google maps. Address and contacts of Claeys M

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys M Claeys M: Cat-Rent Lommel | La Peyre J | Leys Merodetax | CARROSSERIE ROBBY | V. DE GROOT

Other related companies as Claeys M: Cat-Rent Lommel | La Peyre J | Leys Merodetax | CARROSSERIE ROBBY | V. DE GROOT

Claeys M is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598815917. Het bedrijf Claeys M bevindt zich op het adres: Zerkegemstraat 21; 8480; Ichtegem (Bekegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Caterers.
De hoofdactiviteit van Claeys M is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys M, openstaande posities, locatie van Claeys M op de kaart.

Claeys M is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys M, company assigned to the tax number BE03598815917. The company Claeys M is located at the address: Zerkegemstraat 21; 8480; Ichtegem (Bekegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Caterers.
The main activity of Claeys M is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys M is not available. You also can look at reviews of Claeys M, open positions, location of Claeys M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys M, employees, financial statistics.