Claessen Aarschot nv

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Claessen Aarschot nv
Private companiesFood and Kindred Products • Claessen Aarschot nv

Contactgegevens Claessen Aarschot nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claessen Aarschot nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claessen Aarschot nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandlaan 16C; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 57 09 11 (+32-016 57 09 11) 016 57 09 11 (+32-016 57 09 11)

Fax (fax): 016 57 14 10 (+32-016 57 14 10) 016 57 14 10 (+32-016 57 14 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claessen Aarschot nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claessen Aarschot nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claessen Aarschot nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claessen Aarschot nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claessen Aarschot nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claessen Aarschot nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claessen Aarschot nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claessen Aarschot nv
Products information Claessen Aarschot nv

BTW identificatienummer (tax): BE04064361572
Ondernemingsnummer: 3200561523
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Claessen Aarschot nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claessen Aarschot nv
(Get full report from official database of BE for Claessen Aarschot nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claessen Aarschot nv
Addition kinds of activities for Claessen Aarschot nv

289903. Gelatine | Gelatin
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
50230201. spreien | Bedspreads

Werken bij Claessen Aarschot nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claessen Aarschot nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claessen Aarschot nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claessen Aarschot nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THE LAST MILE

  Type: Studentenjob

  Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Keukenadviseur (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: STEVENS MEUBEL

  Type: Vaste Job

  Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

 • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

 • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

Zoek naar antwoorden van Claessen Aarschot nv in sociale netwerken
Look for responds of Claessen Aarschot nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claessen Aarschot nv. Laat een reactie achter voor Claessen Aarschot nv. Claessen Aarschot nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claessen Aarschot nv. Leave a respond for Claessen Aarschot nv. Claessen Aarschot nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claessen Aarschot nv op de google maps. Adres en contacten Claessen Aarschot nv
Location of Claessen Aarschot nv on the google maps. Address and contacts of Claessen Aarschot nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Claessen Aarschot nv Claessen Aarschot nv: E.I.M. | A.C.I.S. | WILLY WOUTERS | GARAGE 44 | P. COURSIER

Other related companies as Claessen Aarschot nv: E.I.M. | A.C.I.S. | WILLY WOUTERS | GARAGE 44 | P. COURSIER

Claessen Aarschot nv is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claessen Aarschot nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04064361572. Het bedrijf Claessen Aarschot nv bevindt zich op het adres: Nieuwlandlaan 16C; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claessen Aarschot nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claessen Aarschot nv is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claessen Aarschot nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claessen Aarschot nv, openstaande posities, locatie van Claessen Aarschot nv op de kaart.

Claessen Aarschot nv is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claessen Aarschot nv, company assigned to the tax number BE04064361572. The company Claessen Aarschot nv is located at the address: Nieuwlandlaan 16C; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claessen Aarschot nv were not found.
The main activity of Claessen Aarschot nv is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Claessen Aarschot nv is not available. You also can look at reviews of Claessen Aarschot nv, open positions, location of Claessen Aarschot nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claessen Aarschot nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claessen Aarschot nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claessen Aarschot nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claessen Aarschot nv, employees, financial statistics.