Claerhout A

Contactgegevens Claerhout A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claerhout A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claerhout A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstestraat 7; 8780; Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 64 05 (+32-056 66 64 05) 056 66 64 05 (+32-056 66 64 05)

Fax (fax): +32 (12) 354-14-83 +32 (12) 354-14-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claerhout A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claerhout A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claerhout A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claerhout A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claerhout A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claerhout A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claerhout A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claerhout A
Products information Claerhout A

BTW identificatienummer (tax): BE05486541748
Ondernemingsnummer: 7200134277
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Claerhout A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claerhout A
(Get full report from official database of BE for Claerhout A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claerhout A
Addition kinds of activities for Claerhout A

01190403. Rye boerderij | Rye farm
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
80110501. allergoloog | Allergist
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij Claerhout A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claerhout A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claerhout A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claerhout A. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

 • Accountmanager Keukens (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

 • Uitzendconsulent Construct (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

 • Lasser (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

 • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

 • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

 • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Claerhout A in sociale netwerken
Look for responds of Claerhout A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claerhout A. Laat een reactie achter voor Claerhout A. Claerhout A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claerhout A. Leave a respond for Claerhout A. Claerhout A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claerhout A op de google maps. Adres en contacten Claerhout A
Location of Claerhout A on the google maps. Address and contacts of Claerhout A

Andere gerelateerde bedrijven als come Claerhout A Claerhout A: CONTAINERPARK LUMMEN | WILLY BAUWENS | De Bue SPRL | DIRK NAGELS | JEAN-PIERRE RENSON C. & J.-P.

Other related companies as Claerhout A: CONTAINERPARK LUMMEN | WILLY BAUWENS | De Bue SPRL | DIRK NAGELS | JEAN-PIERRE RENSON C. & J.-P.

Claerhout A is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claerhout A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05486541748. Het bedrijf Claerhout A bevindt zich op het adres: Hulstestraat 7; 8780; Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claerhout A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claerhout A is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claerhout A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claerhout A, openstaande posities, locatie van Claerhout A op de kaart.

Claerhout A is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claerhout A, company assigned to the tax number BE05486541748. The company Claerhout A is located at the address: Hulstestraat 7; 8780; Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claerhout A were not found.
The main activity of Claerhout A is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Claerhout A is not available. You also can look at reviews of Claerhout A, open positions, location of Claerhout A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claerhout A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claerhout A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claerhout A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claerhout A, employees, financial statistics.