CL-Dorhex

Contactgegevens CL-Dorhex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CL-Dorhex: address, phone, fax, email, website, opening hours

CL-Dorhex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Verrerie 1; 7330; Saint-Ghislain, België

Telefoon (phone): 065 76 71 11 (+32-065 76 71 11) 065 76 71 11 (+32-065 76 71 11)

Fax (fax): 065 76 71 10 (+32-065 76 71 10) 065 76 71 10 (+32-065 76 71 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CL-Dorhex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CL-Dorhex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CL-Dorhex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CL-Dorhex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CL-Dorhex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CL-Dorhex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CL-Dorhex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CL-Dorhex
Products information CL-Dorhex

BTW identificatienummer (tax): BE03576568603
Ondernemingsnummer: 2308471679
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Electric supplies - Mfg. & Whol.^^Lighting fixtures - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CL-Dorhex
(Get full report from official database of BE for CL-Dorhex)

Aanvulling soorten activiteiten voor CL-Dorhex
Addition kinds of activities for CL-Dorhex

01810105. Planten, potten: groei van | Plants, potted: growing of
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
17999927. Posthole graven | Posthole digging
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
39490602. surfplanken | Surfboards
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising

Werken bij CL-Dorhex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CL-Dorhex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CL-Dorhex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CL-Dorhex. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

 • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

 • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

 • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

 • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

 • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • Servicetechnieker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van CL-Dorhex in sociale netwerken
Look for responds of CL-Dorhex in social networks

Lees alle opmerkingen voor CL-Dorhex. Laat een reactie achter voor CL-Dorhex. CL-Dorhex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CL-Dorhex. Leave a respond for CL-Dorhex. CL-Dorhex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CL-Dorhex op de google maps. Adres en contacten CL-Dorhex
Location of CL-Dorhex on the google maps. Address and contacts of CL-Dorhex

Andere gerelateerde bedrijven als come CL-Dorhex CL-Dorhex: CRةDIT AGRICOLE | MC SQUARE | Clarysse Patrick D.O. | Parmentier J | KATRIN DE SAEDELEIR

Other related companies as CL-Dorhex: CRةDIT AGRICOLE | MC SQUARE | Clarysse Patrick D.O. | Parmentier J | KATRIN DE SAEDELEIR

CL-Dorhex is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CL-Dorhex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03576568603. Het bedrijf CL-Dorhex bevindt zich op het adres: Rue de la Verrerie 1; 7330; Saint-Ghislain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric supplies - Mfg. & Whol.^^Lighting fixtures - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van CL-Dorhex is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CL-Dorhex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CL-Dorhex, openstaande posities, locatie van CL-Dorhex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CL-Dorhex is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CL-Dorhex, company assigned to the tax number BE03576568603. The company CL-Dorhex is located at the address: Rue de la Verrerie 1; 7330; Saint-Ghislain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric supplies - Mfg. & Whol.^^Lighting fixtures - Mfg. & Whol..
The main activity of CL-Dorhex is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CL-Dorhex is not available. You also can look at reviews of CL-Dorhex, open positions, location of CL-Dorhex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CL-Dorhex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CL-Dorhex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CL-Dorhex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CL-Dorhex, employees, financial statistics.