Cigarette Racing Team NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Cigarette Racing Team NV
Private companiesTextile Mill Products • Cigarette Racing Team NV

Contactgegevens Cigarette Racing Team NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cigarette Racing Team NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cigarette Racing Team NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijsbeerlaan 7; 9850; Nevele, België

Telefoon (phone): 09 321 33 33 (+32-09 321 33 33) 09 321 33 33 (+32-09 321 33 33)

Fax (fax): +32 (3) 619-28-80 +32 (3) 619-28-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cigarette Racing Team NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cigarette Racing Team NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cigarette Racing Team NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cigarette Racing Team NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cigarette Racing Team NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cigarette Racing Team NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cigarette Racing Team NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cigarette Racing Team NV
Products information Cigarette Racing Team NV

BTW identificatienummer (tax): BE04625213623
Ondernemingsnummer: 5705993652
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Cigarette Racing Team NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cigarette Racing Team NV
(Get full report from official database of BE for Cigarette Racing Team NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cigarette Racing Team NV
Addition kinds of activities for Cigarette Racing Team NV

472400. Reisbureaus | Travel agencies
596101. Eten, postorder | Food, mail order
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij Cigarette Racing Team NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cigarette Racing Team NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cigarette Racing Team NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cigarette Racing Team NV. Looking for open vacancies in other companies

 • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

 • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

 • Allround medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: ETI VANDENVEN

  Type: Studentenjob

  ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

 • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DSE International

  Type: Vaste Job

  Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Cigarette Racing Team NV in sociale netwerken
Look for responds of Cigarette Racing Team NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cigarette Racing Team NV. Laat een reactie achter voor Cigarette Racing Team NV. Cigarette Racing Team NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cigarette Racing Team NV. Leave a respond for Cigarette Racing Team NV. Cigarette Racing Team NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cigarette Racing Team NV op de google maps. Adres en contacten Cigarette Racing Team NV
Location of Cigarette Racing Team NV on the google maps. Address and contacts of Cigarette Racing Team NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cigarette Racing Team NV Cigarette Racing Team NV: Sunlife | P. & L. | THOMAS BRAUN | Labo 4 | Nur Media Solutions

Other related companies as Cigarette Racing Team NV: Sunlife | P. & L. | THOMAS BRAUN | Labo 4 | Nur Media Solutions

Cigarette Racing Team NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cigarette Racing Team NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625213623. Het bedrijf Cigarette Racing Team NV bevindt zich op het adres: Ijsbeerlaan 7; 9850; Nevele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cigarette Racing Team NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cigarette Racing Team NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cigarette Racing Team NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cigarette Racing Team NV, openstaande posities, locatie van Cigarette Racing Team NV op de kaart.

Cigarette Racing Team NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cigarette Racing Team NV, company assigned to the tax number BE04625213623. The company Cigarette Racing Team NV is located at the address: Ijsbeerlaan 7; 9850; Nevele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cigarette Racing Team NV were not found.
The main activity of Cigarette Racing Team NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cigarette Racing Team NV is not available. You also can look at reviews of Cigarette Racing Team NV, open positions, location of Cigarette Racing Team NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cigarette Racing Team NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cigarette Racing Team NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cigarette Racing Team NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cigarette Racing Team NV, employees, financial statistics.