Christie Mode

Contactgegevens Christie Mode: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christie Mode: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christie Mode

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 72; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 84 28 64 (+32-056 84 28 64) 056 84 28 64 (+32-056 84 28 64)

Fax (fax): +32 (53) 403-17-63 +32 (53) 403-17-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christie Mode: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christie Mode"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christie Mode"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christie Mode, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christie Mode. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christie Mode, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christie Mode. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christie Mode
Products information Christie Mode

BTW identificatienummer (tax): BE07924682617
Ondernemingsnummer: 7007049560
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Boutiques; Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christie Mode
(Get full report from official database of BE for Christie Mode)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christie Mode
Addition kinds of activities for Christie Mode

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij Christie Mode: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christie Mode: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christie Mode. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christie Mode. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

 • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Bloemist (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

 • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

 • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

 • jobstudent (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Process Engineer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

 • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

 • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: NV TerBeke Pluma

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

 • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IEZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

 • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: BATMAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van Christie Mode in sociale netwerken
Look for responds of Christie Mode in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christie Mode. Laat een reactie achter voor Christie Mode. Christie Mode bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christie Mode. Leave a respond for Christie Mode. Christie Mode on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christie Mode op de google maps. Adres en contacten Christie Mode
Location of Christie Mode on the google maps. Address and contacts of Christie Mode

Andere gerelateerde bedrijven als come Christie Mode Christie Mode: DE POORT | ELECTRICS DEJONGH | ERA LOMACO | K. HASSELTSE YACHTING CL. | SNACK-EXPRESS

Other related companies as Christie Mode: DE POORT | ELECTRICS DEJONGH | ERA LOMACO | K. HASSELTSE YACHTING CL. | SNACK-EXPRESS

Christie Mode is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christie Mode, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07924682617. Het bedrijf Christie Mode bevindt zich op het adres: Grand Rue 72; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Boutiques; Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van Christie Mode is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christie Mode is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christie Mode, openstaande posities, locatie van Christie Mode op de kaart.

Christie Mode is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christie Mode, company assigned to the tax number BE07924682617. The company Christie Mode is located at the address: Grand Rue 72; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Boutiques; Clothing - Ladies.
The main activity of Christie Mode is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Christie Mode is not available. You also can look at reviews of Christie Mode, open positions, location of Christie Mode on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christie Mode, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christie Mode, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christie Mode, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christie Mode, employees, financial statistics.