Christiaens J NV

Contactgegevens Christiaens J NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christiaens J NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christiaens J NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 9; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 56 33 (+32-09 377 56 33) 09 377 56 33 (+32-09 377 56 33)

Fax (fax): 09 377 98 44 (+32-09 377 98 44) 09 377 98 44 (+32-09 377 98 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christiaens J NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christiaens J NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christiaens J NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christiaens J NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christiaens J NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christiaens J NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christiaens J NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christiaens J NV
Products information Christiaens J NV

BTW identificatienummer (tax): BE09862945556
Ondernemingsnummer: 6670043945
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Christiaens J NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christiaens J NV
(Get full report from official database of BE for Christiaens J NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christiaens J NV
Addition kinds of activities for Christiaens J NV

769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
25410201. Kasten, behalve gekoeld: show, display, etc .: hout | Cabinets, except refrigerated: show, display, etc.: wood
32510106. Slumped brick | Slumped brick
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
50930202. Non-ferro metalen schroot | Nonferrous metals scrap

Werken bij Christiaens J NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christiaens J NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christiaens J NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christiaens J NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

 • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • bandenmonteur (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

 • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

  Regio: AWANS

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

 • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DEVLIEGER

  Type: Werfreserve

  In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Christiaens J NV in sociale netwerken
Look for responds of Christiaens J NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christiaens J NV. Laat een reactie achter voor Christiaens J NV. Christiaens J NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christiaens J NV. Leave a respond for Christiaens J NV. Christiaens J NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christiaens J NV op de google maps. Adres en contacten Christiaens J NV
Location of Christiaens J NV on the google maps. Address and contacts of Christiaens J NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Christiaens J NV Christiaens J NV: FLDEWAEGENAERE PLASTICS BVBA | BOEKETJE | PEDICURE YOLANDE | MEUBELEN J. VAN DEN BERGH | Gillis Alain

Other related companies as Christiaens J NV: FLDEWAEGENAERE PLASTICS BVBA | BOEKETJE | PEDICURE YOLANDE | MEUBELEN J. VAN DEN BERGH | Gillis Alain

Christiaens J NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christiaens J NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862945556. Het bedrijf Christiaens J NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 9; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Christiaens J NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christiaens J NV is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christiaens J NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christiaens J NV, openstaande posities, locatie van Christiaens J NV op de kaart.

Christiaens J NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christiaens J NV, company assigned to the tax number BE09862945556. The company Christiaens J NV is located at the address: Industrielaan 9; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Christiaens J NV were not found.
The main activity of Christiaens J NV is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Christiaens J NV is not available. You also can look at reviews of Christiaens J NV, open positions, location of Christiaens J NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christiaens J NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christiaens J NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christiaens J NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christiaens J NV, employees, financial statistics.