Chocolaterie Lucy BVBA

Contactgegevens Chocolaterie Lucy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Lucy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Lucy BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Verdun 240; 1130; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 215 44 91 (+32-02 215 44 91) 02 215 44 91 (+32-02 215 44 91)

Fax (fax): 02 245 58 52 (+32-02 245 58 52) 02 245 58 52 (+32-02 245 58 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Lucy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Lucy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Lucy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Lucy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Lucy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Lucy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Lucy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Lucy BVBA
Products information Chocolaterie Lucy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03598815917
Ondernemingsnummer: 1953887939
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Chocolaterie Lucy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Lucy BVBA
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Lucy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Lucy BVBA
Addition kinds of activities for Chocolaterie Lucy BVBA

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies

Werken bij Chocolaterie Lucy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Lucy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Lucy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Lucy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

 • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

 • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ULU TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

 • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

 • E&I Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

 • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

 • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Lucy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Lucy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Lucy BVBA. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Lucy BVBA. Chocolaterie Lucy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Lucy BVBA. Leave a respond for Chocolaterie Lucy BVBA. Chocolaterie Lucy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Lucy BVBA op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Lucy BVBA
Location of Chocolaterie Lucy BVBA on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Lucy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Lucy BVBA Chocolaterie Lucy BVBA: TICKET BBL TRAVEL | LA BOULE DE POILS | Lucrece | CLAUDINE LEFEBVRE | Ethel Textiel

Other related companies as Chocolaterie Lucy BVBA: TICKET BBL TRAVEL | LA BOULE DE POILS | Lucrece | CLAUDINE LEFEBVRE | Ethel Textiel

Chocolaterie Lucy BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Lucy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598815917. Het bedrijf Chocolaterie Lucy BVBA bevindt zich op het adres: Rue de Verdun 240; 1130; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chocolaterie Lucy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Lucy BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Lucy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Lucy BVBA, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Lucy BVBA op de kaart.

Chocolaterie Lucy BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Lucy BVBA, company assigned to the tax number BE03598815917. The company Chocolaterie Lucy BVBA is located at the address: Rue de Verdun 240; 1130; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chocolaterie Lucy BVBA were not found.
The main activity of Chocolaterie Lucy BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Lucy BVBA is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Lucy BVBA, open positions, location of Chocolaterie Lucy BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Lucy BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Lucy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Lucy BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Lucy BVBA, employees, financial statistics.