Chocolaterie Guy

Contactgegevens Chocolaterie Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Menenstraat 259; 8930; Menen (Lauwe), België

Telefoon (phone): 056 42 49 79 (+32-056 42 49 79) 056 42 49 79 (+32-056 42 49 79)

Fax (fax): +32 (2) 773-57-93 +32 (2) 773-57-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Guy
Products information Chocolaterie Guy

BTW identificatienummer (tax): BE08865936279
Ondernemingsnummer: 9893981933
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Guy
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Guy
Addition kinds of activities for Chocolaterie Guy

329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
679299. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50919901. Atletische goederen | Athletic goods
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij Chocolaterie Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Guy. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

 • Spoelmeester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student verkoop m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BAM Contractors

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

 • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Nanogrid

  Type: Vaste Job

  Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Vaste Job

  OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

 • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Vaste Job

  Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Guy in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Guy. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Guy. Chocolaterie Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Guy. Leave a respond for Chocolaterie Guy. Chocolaterie Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Guy op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Guy
Location of Chocolaterie Guy on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Guy Chocolaterie Guy: Salan Snack | Seremco | VILLA PATRICE ALARD SPRL | Jan Gevers BVBA | M. DE MILD

Other related companies as Chocolaterie Guy: Salan Snack | Seremco | VILLA PATRICE ALARD SPRL | Jan Gevers BVBA | M. DE MILD

Chocolaterie Guy is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08865936279. Het bedrijf Chocolaterie Guy bevindt zich op het adres: Menenstraat 259; 8930; Menen (Lauwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Guy is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Guy, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Guy op de kaart.

Chocolaterie Guy is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Guy, company assigned to the tax number BE08865936279. The company Chocolaterie Guy is located at the address: Menenstraat 259; 8930; Menen (Lauwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolaterie Guy is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Guy is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Guy, open positions, location of Chocolaterie Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Guy, employees, financial statistics.