Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL

Contactgegevens Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie des Hotlis 6; 4980; Trois-Ponts - Fosse, België

Telefoon (phone): 080 68 51 83 (+32-080 68 51 83) 080 68 51 83 (+32-080 68 51 83)

Fax (fax): 080 68 51 83 (+32-080 68 51 83) 080 68 51 83 (+32-080 68 51 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL
Products information Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02572967529
Ondernemingsnummer: 4304138183
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL
Addition kinds of activities for Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
44499902. Log raften en slepen | Log rafting and towing
50920210. Computerspellen | Video games

Werken bij Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

 • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zelfstandige uitbater (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

 • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Leave a respond for Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL. Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL
Location of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: CASH'LAND | E C D CONSTRUCT | ADM-TEAM HEAVY WEIGHT | HAARMODE | CODEX BROKERS

Other related companies as Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL: CASH'LAND | E C D CONSTRUCT | ADM-TEAM HEAVY WEIGHT | HAARMODE | CODEX BROKERS

Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02572967529. Het bedrijf Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL bevindt zich op het adres: Voie des Hotlis 6; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL op de kaart.

Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, company assigned to the tax number BE02572967529. The company Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is located at the address: Voie des Hotlis 6; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL were not found.
The main activity of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, open positions, location of Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Artisanale Liaud SPRL, employees, financial statistics.