CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CHOCOLADE CONFISERIE ELISE
Private companiesDepository Institutions • CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

Contactgegevens CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kluizenhof 13; 9170; Sint-Gillis-Waas, België

Telefoon (phone): 03 707 04 90 (+32-03 707 04 90) 03 707 04 90 (+32-03 707 04 90)

Fax (fax): 03 707 01 69 (+32-03 707 01 69) 03 707 01 69 (+32-03 707 01 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLADE CONFISERIE ELISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLADE CONFISERIE ELISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLADE CONFISERIE ELISE
Products information CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

BTW identificatienummer (tax): BE01566345214
Ondernemingsnummer: 4236846923
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Confectioners - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLADE CONFISERIE ELISE
(Get full report from official database of BE for CHOCOLADE CONFISERIE ELISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLADE CONFISERIE ELISE
Addition kinds of activities for CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
61530200. Factoring diensten | Factoring services

Werken bij CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

 • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

 • Management Assistant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

 • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

 • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

 • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

 • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

 • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Project Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

 • flexijob (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: VOLLEBERGH

  Type: Flexijob

  Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van CHOCOLADE CONFISERIE ELISE in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. Laat een reactie achter voor CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. CHOCOLADE CONFISERIE ELISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. Leave a respond for CHOCOLADE CONFISERIE ELISE. CHOCOLADE CONFISERIE ELISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLADE CONFISERIE ELISE op de google maps. Adres en contacten CHOCOLADE CONFISERIE ELISE
Location of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE on the google maps. Address and contacts of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLADE CONFISERIE ELISE CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: Schellekens Elektro | DE JONGE | ROGER VAN MINSEL | WILLEM T.C.M. DAELEMAN | H. DE LAVELEYE

Other related companies as CHOCOLADE CONFISERIE ELISE: Schellekens Elektro | DE JONGE | ROGER VAN MINSEL | WILLEM T.C.M. DAELEMAN | H. DE LAVELEYE

CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01566345214. Het bedrijf CHOCOLADE CONFISERIE ELISE bevindt zich op het adres: Kluizenhof 13; 9170; Sint-Gillis-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Confectioners - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, openstaande posities, locatie van CHOCOLADE CONFISERIE ELISE op de kaart.

CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, company assigned to the tax number BE01566345214. The company CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is located at the address: Kluizenhof 13; 9170; Sint-Gillis-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Confectioners - Mfg. & Whol..
The main activity of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE is not available. You also can look at reviews of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, open positions, location of CHOCOLADE CONFISERIE ELISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLADE CONFISERIE ELISE, employees, financial statistics.