Chiyoda Europa NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Chiyoda Europa NV
Private companiesTransportation by Air • Chiyoda Europa NV

Contactgegevens Chiyoda Europa NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chiyoda Europa NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chiyoda Europa NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henry Fordlaan 37; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 61 07 11 (+32-089 61 07 11) 089 61 07 11 (+32-089 61 07 11)

Fax (fax): 089 61 30 20 (+32-089 61 30 20) 089 61 30 20 (+32-089 61 30 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chiyoda Europa NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chiyoda Europa NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chiyoda Europa NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chiyoda Europa NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chiyoda Europa NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chiyoda Europa NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chiyoda Europa NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chiyoda Europa NV
Products information Chiyoda Europa NV

BTW identificatienummer (tax): BE02955017089
Ondernemingsnummer: 4992706298
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Chiyoda Europa NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chiyoda Europa NV
(Get full report from official database of BE for Chiyoda Europa NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chiyoda Europa NV
Addition kinds of activities for Chiyoda Europa NV

342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
34440100. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij Chiyoda Europa NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chiyoda Europa NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chiyoda Europa NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chiyoda Europa NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien trucks (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

 • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

 • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

 • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

 • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

  Type: Vaste Job

  ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

 • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: GROSEMANS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Koeltechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

 • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

  Regio: ERPE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Flexijob

  je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van Chiyoda Europa NV in sociale netwerken
Look for responds of Chiyoda Europa NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chiyoda Europa NV. Laat een reactie achter voor Chiyoda Europa NV. Chiyoda Europa NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chiyoda Europa NV. Leave a respond for Chiyoda Europa NV. Chiyoda Europa NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chiyoda Europa NV op de google maps. Adres en contacten Chiyoda Europa NV
Location of Chiyoda Europa NV on the google maps. Address and contacts of Chiyoda Europa NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Chiyoda Europa NV Chiyoda Europa NV: HUIS SJAPOOKE | SCHEUREN | Danlee J | CHRISTIANE DUCHESNES | DERAMAIX

Other related companies as Chiyoda Europa NV: HUIS SJAPOOKE | SCHEUREN | Danlee J | CHRISTIANE DUCHESNES | DERAMAIX

Chiyoda Europa NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chiyoda Europa NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02955017089. Het bedrijf Chiyoda Europa NV bevindt zich op het adres: Henry Fordlaan 37; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 343,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chiyoda Europa NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chiyoda Europa NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chiyoda Europa NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chiyoda Europa NV, openstaande posities, locatie van Chiyoda Europa NV op de kaart.

Chiyoda Europa NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chiyoda Europa NV, company assigned to the tax number BE02955017089. The company Chiyoda Europa NV is located at the address: Henry Fordlaan 37; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 343,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chiyoda Europa NV were not found.
The main activity of Chiyoda Europa NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chiyoda Europa NV is not available. You also can look at reviews of Chiyoda Europa NV, open positions, location of Chiyoda Europa NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chiyoda Europa NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chiyoda Europa NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chiyoda Europa NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chiyoda Europa NV, employees, financial statistics.