China's Nature NV

Contactgegevens China's Nature NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data China's Nature NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

China's Nature NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Joannes Huyslaan 35; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 33 07 (+32-056 60 33 07) 056 60 33 07 (+32-056 60 33 07)

Fax (fax): 056 61 29 07 (+32-056 61 29 07) 056 61 29 07 (+32-056 61 29 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) China's Nature NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "China's Nature NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "China's Nature NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van China's Nature NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen China's Nature NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of China's Nature NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees China's Nature NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti China's Nature NV
Products information China's Nature NV

BTW identificatienummer (tax): BE09475402832
Ondernemingsnummer: 7957916259
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Acupuncture; Alternative treatments & therapies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor China's Nature NV
(Get full report from official database of BE for China's Nature NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor China's Nature NV
Addition kinds of activities for China's Nature NV

24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air

Werken bij China's Nature NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in China's Nature NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor China's Nature NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for China's Nature NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

 • MECHANIEKER (HANDZAME)

  Regio: HANDZAME

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

  Regio: BURST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

 • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

 • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

 • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

  Type: Vaste Job

  Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

 • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van China's Nature NV in sociale netwerken
Look for responds of China's Nature NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor China's Nature NV. Laat een reactie achter voor China's Nature NV. China's Nature NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for China's Nature NV. Leave a respond for China's Nature NV. China's Nature NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie China's Nature NV op de google maps. Adres en contacten China's Nature NV
Location of China's Nature NV on the google maps. Address and contacts of China's Nature NV

Andere gerelateerde bedrijven als come China's Nature NV China's Nature NV: Eggermont Boekhouding Fiscaliteit BVBA | La Volnaysienne BVBA | Stael B | ANDRE EECKHOUT | A. SLOCK

Other related companies as China's Nature NV: Eggermont Boekhouding Fiscaliteit BVBA | La Volnaysienne BVBA | Stael B | ANDRE EECKHOUT | A. SLOCK

China's Nature NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is China's Nature NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09475402832. Het bedrijf China's Nature NV bevindt zich op het adres: Joannes Huyslaan 35; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Acupuncture; Alternative treatments & therapies.
De hoofdactiviteit van China's Nature NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van China's Nature NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van China's Nature NV, openstaande posities, locatie van China's Nature NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

China's Nature NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is China's Nature NV, company assigned to the tax number BE09475402832. The company China's Nature NV is located at the address: Joannes Huyslaan 35; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Acupuncture; Alternative treatments & therapies.
The main activity of China's Nature NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of China's Nature NV is not available. You also can look at reviews of China's Nature NV, open positions, location of China's Nature NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over China's Nature NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf China's Nature NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about China's Nature NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company China's Nature NV, employees, financial statistics.