Chimay Fromages SC

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Chimay Fromages SC
Private companiesFood Stores • Chimay Fromages SC

Contactgegevens Chimay Fromages SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chimay Fromages SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chimay Fromages SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route Charlemagne 3; 6464; Chimay (Baileux), België

Telefoon (phone): 060 21 04 50 (+32-060 21 04 50) 060 21 04 50 (+32-060 21 04 50)

Fax (fax): 060 21 38 55 (+32-060 21 38 55) 060 21 38 55 (+32-060 21 38 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chimay Fromages SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chimay Fromages SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chimay Fromages SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chimay Fromages SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chimay Fromages SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chimay Fromages SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chimay Fromages SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chimay Fromages SC
Products information Chimay Fromages SC

BTW identificatienummer (tax): BE07850250244
Ondernemingsnummer: 3637817382
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Chimay Fromages SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chimay Fromages SC
(Get full report from official database of BE for Chimay Fromages SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chimay Fromages SC
Addition kinds of activities for Chimay Fromages SC

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
17410000. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
51910203. Hooi | Hay
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij Chimay Fromages SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chimay Fromages SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chimay Fromages SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chimay Fromages SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

 • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

 • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

 • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

 • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

 • Jobstudent (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Inside Sales medewerker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

 • Second line support medewerker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

 • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

  Type: Vaste Job

  RUWBOUW WONINGEN

Zoek naar antwoorden van Chimay Fromages SC in sociale netwerken
Look for responds of Chimay Fromages SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chimay Fromages SC. Laat een reactie achter voor Chimay Fromages SC. Chimay Fromages SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chimay Fromages SC. Leave a respond for Chimay Fromages SC. Chimay Fromages SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chimay Fromages SC op de google maps. Adres en contacten Chimay Fromages SC
Location of Chimay Fromages SC on the google maps. Address and contacts of Chimay Fromages SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Chimay Fromages SC Chimay Fromages SC: Stevens P | M.R.S. | LE VALMEUSE | PHILIPPE BUYTAERT | Erwin Jansen

Other related companies as Chimay Fromages SC: Stevens P | M.R.S. | LE VALMEUSE | PHILIPPE BUYTAERT | Erwin Jansen

Chimay Fromages SC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chimay Fromages SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07850250244. Het bedrijf Chimay Fromages SC bevindt zich op het adres: Route Charlemagne 3; 6464; Chimay (Baileux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chimay Fromages SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chimay Fromages SC is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chimay Fromages SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chimay Fromages SC, openstaande posities, locatie van Chimay Fromages SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chimay Fromages SC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chimay Fromages SC, company assigned to the tax number BE07850250244. The company Chimay Fromages SC is located at the address: Route Charlemagne 3; 6464; Chimay (Baileux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chimay Fromages SC were not found.
The main activity of Chimay Fromages SC is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chimay Fromages SC is not available. You also can look at reviews of Chimay Fromages SC, open positions, location of Chimay Fromages SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chimay Fromages SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chimay Fromages SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chimay Fromages SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chimay Fromages SC, employees, financial statistics.