CHEYNS (GROUP) NV

Contactgegevens CHEYNS (GROUP) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEYNS (GROUP) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEYNS (GROUP) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwingelaarsstraat 7; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 36 57 11; 056 37 02 77 (+32-056 36 57 11; 056 37 02 77) 056 36 57 11; 056 37 02 77 (+32-056 36 57 11; 056 37 02 77)

Fax (fax): 056 37 21 22 (+32-056 37 21 22) 056 37 21 22 (+32-056 37 21 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEYNS (GROUP) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEYNS (GROUP) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEYNS (GROUP) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEYNS (GROUP) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEYNS (GROUP) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEYNS (GROUP) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEYNS (GROUP) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEYNS (GROUP) NV
Products information CHEYNS (GROUP) NV

BTW identificatienummer (tax): BE02466125488
Ondernemingsnummer: 9895904541
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CHEYNS (GROUP) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEYNS (GROUP) NV
(Get full report from official database of BE for CHEYNS (GROUP) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEYNS (GROUP) NV
Addition kinds of activities for CHEYNS (GROUP) NV

399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
20320211. Spaanse gerechten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spanish foods: packaged in cans, jars, etc.
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's

Werken bij CHEYNS (GROUP) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEYNS (GROUP) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEYNS (GROUP) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEYNS (GROUP) NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

 • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

 • Ompakker (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

 • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

 • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

 • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: INVISIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

 • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

  Regio: DENDERHOUTEM

  Bedrijf: ERGATEL

  Type: Werfreserve

  Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

 • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van CHEYNS (GROUP) NV in sociale netwerken
Look for responds of CHEYNS (GROUP) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEYNS (GROUP) NV. Laat een reactie achter voor CHEYNS (GROUP) NV. CHEYNS (GROUP) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEYNS (GROUP) NV. Leave a respond for CHEYNS (GROUP) NV. CHEYNS (GROUP) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEYNS (GROUP) NV op de google maps. Adres en contacten CHEYNS (GROUP) NV
Location of CHEYNS (GROUP) NV on the google maps. Address and contacts of CHEYNS (GROUP) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEYNS (GROUP) NV CHEYNS (GROUP) NV: Archistab NV | GARAGE DES ARCADES | ESPACE DESIGN | Chaya Elie | XUAN DIEC KIEN

Other related companies as CHEYNS (GROUP) NV: Archistab NV | GARAGE DES ARCADES | ESPACE DESIGN | Chaya Elie | XUAN DIEC KIEN

CHEYNS (GROUP) NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEYNS (GROUP) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02466125488. Het bedrijf CHEYNS (GROUP) NV bevindt zich op het adres: Zwingelaarsstraat 7; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 329,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHEYNS (GROUP) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEYNS (GROUP) NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEYNS (GROUP) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEYNS (GROUP) NV, openstaande posities, locatie van CHEYNS (GROUP) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHEYNS (GROUP) NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEYNS (GROUP) NV, company assigned to the tax number BE02466125488. The company CHEYNS (GROUP) NV is located at the address: Zwingelaarsstraat 7; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 329,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHEYNS (GROUP) NV were not found.
The main activity of CHEYNS (GROUP) NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEYNS (GROUP) NV is not available. You also can look at reviews of CHEYNS (GROUP) NV, open positions, location of CHEYNS (GROUP) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEYNS (GROUP) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEYNS (GROUP) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEYNS (GROUP) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEYNS (GROUP) NV, employees, financial statistics.