Chevric

Contactgegevens Chevric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chevric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chevric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Eugène Prévost 34; 7387; Honnelles (Roisin), België

Telefoon (phone): 065 75 92 92 (+32-065 75 92 92) 065 75 92 92 (+32-065 75 92 92)

Fax (fax): 065 75 04 70 (+32-065 75 04 70) 065 75 04 70 (+32-065 75 04 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chevric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chevric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chevric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chevric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chevric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chevric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chevric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chevric
Products information Chevric

BTW identificatienummer (tax): BE08082336425
Ondernemingsnummer: 3383209228
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Chevric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chevric
(Get full report from official database of BE for Chevric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chevric
Addition kinds of activities for Chevric

07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij Chevric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chevric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chevric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chevric. Looking for open vacancies in other companies

 • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

 • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

 • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

 • engineer / technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

 • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

  Type: Vaste Job

  Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

 • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

 • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

 • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

 • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van Chevric in sociale netwerken
Look for responds of Chevric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chevric. Laat een reactie achter voor Chevric. Chevric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chevric. Leave a respond for Chevric. Chevric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chevric op de google maps. Adres en contacten Chevric
Location of Chevric on the google maps. Address and contacts of Chevric

Andere gerelateerde bedrijven als come Chevric Chevric: FREDY LAZARD | TAVERNE SUNSHINE | HOTEL CENTRUM | VDB MODERN NV | WALTER CARETTE

Other related companies as Chevric: FREDY LAZARD | TAVERNE SUNSHINE | HOTEL CENTRUM | VDB MODERN NV | WALTER CARETTE

Chevric is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chevric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08082336425. Het bedrijf Chevric bevindt zich op het adres: Rue Eugène Prévost 34; 7387; Honnelles (Roisin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chevric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chevric is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chevric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chevric, openstaande posities, locatie van Chevric op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chevric is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chevric, company assigned to the tax number BE08082336425. The company Chevric is located at the address: Rue Eugène Prévost 34; 7387; Honnelles (Roisin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chevric were not found.
The main activity of Chevric is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chevric is not available. You also can look at reviews of Chevric, open positions, location of Chevric on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chevric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chevric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chevric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chevric, employees, financial statistics.