Chempro BVBA

Contactgegevens Chempro BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chempro BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chempro BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Iddergemsesteenweg 79A; 9450; Haaltert (Denderhoutem), België

Telefoon (phone): 053 64 84 38 (+32-053 64 84 38) 053 64 84 38 (+32-053 64 84 38)

Fax (fax): 053 64 84 39 (+32-053 64 84 39) 053 64 84 39 (+32-053 64 84 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chempro BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chempro BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chempro BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chempro BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chempro BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chempro BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chempro BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chempro BVBA
Products information Chempro BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01139801025
Ondernemingsnummer: 4257446289
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Cleaning & maintenance products

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chempro BVBA
(Get full report from official database of BE for Chempro BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chempro BVBA
Addition kinds of activities for Chempro BVBA

24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
48320205. Praten | Talk
59429903. Kinderboeken | Children's books
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij Chempro BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chempro BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chempro BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chempro BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

 • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

 • Shift Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Soetewei

  Type: Vaste Job

  Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

 • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

 • Calculator (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

 • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: De Keyser Thornton

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

 • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van Chempro BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chempro BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chempro BVBA. Laat een reactie achter voor Chempro BVBA. Chempro BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chempro BVBA. Leave a respond for Chempro BVBA. Chempro BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chempro BVBA op de google maps. Adres en contacten Chempro BVBA
Location of Chempro BVBA on the google maps. Address and contacts of Chempro BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chempro BVBA Chempro BVBA: I P B | BUREAU KATSURA | De Voorzorg CV | MARIO MESTDAGH | BERNARDINO CIMMINO

Other related companies as Chempro BVBA: I P B | BUREAU KATSURA | De Voorzorg CV | MARIO MESTDAGH | BERNARDINO CIMMINO

Chempro BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chempro BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01139801025. Het bedrijf Chempro BVBA bevindt zich op het adres: Iddergemsesteenweg 79A; 9450; Haaltert (Denderhoutem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cleaning & maintenance products.
De hoofdactiviteit van Chempro BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chempro BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chempro BVBA, openstaande posities, locatie van Chempro BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chempro BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chempro BVBA, company assigned to the tax number BE01139801025. The company Chempro BVBA is located at the address: Iddergemsesteenweg 79A; 9450; Haaltert (Denderhoutem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cleaning & maintenance products.
The main activity of Chempro BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chempro BVBA is not available. You also can look at reviews of Chempro BVBA, open positions, location of Chempro BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chempro BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chempro BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chempro BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chempro BVBA, employees, financial statistics.