Cheminex BVBA

Contactgegevens Cheminex BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cheminex BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cheminex BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langegang 17; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 80 33 (+32-03 232 80 33) 03 232 80 33 (+32-03 232 80 33)

Fax (fax): 03 232 80 95 (+32-03 232 80 95) 03 232 80 95 (+32-03 232 80 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cheminex BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cheminex BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cheminex BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cheminex BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cheminex BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cheminex BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cheminex BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cheminex BVBA
Products information Cheminex BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02220855712
Ondernemingsnummer: 7693969726
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Cheminex BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cheminex BVBA
(Get full report from official database of BE for Cheminex BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cheminex BVBA
Addition kinds of activities for Cheminex BVBA

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
362400. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
38410208. Oftalmometers en oftalmocopen | Ophthalmometers and ophthalmoscopes
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table

Werken bij Cheminex BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cheminex BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cheminex BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cheminex BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

 • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

 • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Plusj CV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

 • Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van Cheminex BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cheminex BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cheminex BVBA. Laat een reactie achter voor Cheminex BVBA. Cheminex BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cheminex BVBA. Leave a respond for Cheminex BVBA. Cheminex BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cheminex BVBA op de google maps. Adres en contacten Cheminex BVBA
Location of Cheminex BVBA on the google maps. Address and contacts of Cheminex BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cheminex BVBA Cheminex BVBA: GENEVIEVE NOWICKI | Fribourgeoise (La) | Letawe-Genin Jeannine | GARAGE DELABARRE JUNIOR | WILLEMS N

Other related companies as Cheminex BVBA: GENEVIEVE NOWICKI | Fribourgeoise (La) | Letawe-Genin Jeannine | GARAGE DELABARRE JUNIOR | WILLEMS N

Cheminex BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cheminex BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02220855712. Het bedrijf Cheminex BVBA bevindt zich op het adres: Langegang 17; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cheminex BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cheminex BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cheminex BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cheminex BVBA, openstaande posities, locatie van Cheminex BVBA op de kaart.

Cheminex BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cheminex BVBA, company assigned to the tax number BE02220855712. The company Cheminex BVBA is located at the address: Langegang 17; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cheminex BVBA were not found.
The main activity of Cheminex BVBA is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cheminex BVBA is not available. You also can look at reviews of Cheminex BVBA, open positions, location of Cheminex BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cheminex BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cheminex BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cheminex BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cheminex BVBA, employees, financial statistics.