CHEESE IMPORT HEREMANS NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CHEESE IMPORT HEREMANS NV
Private companiesDepository Institutions • CHEESE IMPORT HEREMANS NV

Contactgegevens CHEESE IMPORT HEREMANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEESE IMPORT HEREMANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEESE IMPORT HEREMANS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 5; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 583 02 10 (+32-02 583 02 10) 02 583 02 10 (+32-02 583 02 10)

Fax (fax): 02 583 02 15 (+32-02 583 02 15) 02 583 02 15 (+32-02 583 02 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEESE IMPORT HEREMANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEESE IMPORT HEREMANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEESE IMPORT HEREMANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEESE IMPORT HEREMANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEESE IMPORT HEREMANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEESE IMPORT HEREMANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEESE IMPORT HEREMANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEESE IMPORT HEREMANS NV
Products information CHEESE IMPORT HEREMANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05562896728
Ondernemingsnummer: 9427612304
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Dairy products - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEESE IMPORT HEREMANS NV
(Get full report from official database of BE for CHEESE IMPORT HEREMANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEESE IMPORT HEREMANS NV
Addition kinds of activities for CHEESE IMPORT HEREMANS NV

154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials

Werken bij CHEESE IMPORT HEREMANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEESE IMPORT HEREMANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEESE IMPORT HEREMANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEESE IMPORT HEREMANS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Bestickeraar (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

 • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

 • Orderpicker Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

 • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

 • Operator brouwerij (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

 • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

 • student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

 • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

 • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IM PRESS

  Type: Studentenjob

  Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

 • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

 • Customer Service Officer (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

 • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

  Type: Leercontract

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van CHEESE IMPORT HEREMANS NV in sociale netwerken
Look for responds of CHEESE IMPORT HEREMANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEESE IMPORT HEREMANS NV. Laat een reactie achter voor CHEESE IMPORT HEREMANS NV. CHEESE IMPORT HEREMANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEESE IMPORT HEREMANS NV. Leave a respond for CHEESE IMPORT HEREMANS NV. CHEESE IMPORT HEREMANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEESE IMPORT HEREMANS NV op de google maps. Adres en contacten CHEESE IMPORT HEREMANS NV
Location of CHEESE IMPORT HEREMANS NV on the google maps. Address and contacts of CHEESE IMPORT HEREMANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEESE IMPORT HEREMANS NV CHEESE IMPORT HEREMANS NV: Van Houdt R | ORDONIX CONSULTANCY | HUIS BILSEN | MARCEL TISTE | PATRICE DELAIRE

Other related companies as CHEESE IMPORT HEREMANS NV: Van Houdt R | ORDONIX CONSULTANCY | HUIS BILSEN | MARCEL TISTE | PATRICE DELAIRE

CHEESE IMPORT HEREMANS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEESE IMPORT HEREMANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05562896728. Het bedrijf CHEESE IMPORT HEREMANS NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 5; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Dairy products - Retail.
De hoofdactiviteit van CHEESE IMPORT HEREMANS NV is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEESE IMPORT HEREMANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEESE IMPORT HEREMANS NV, openstaande posities, locatie van CHEESE IMPORT HEREMANS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHEESE IMPORT HEREMANS NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEESE IMPORT HEREMANS NV, company assigned to the tax number BE05562896728. The company CHEESE IMPORT HEREMANS NV is located at the address: Industrielaan 5; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Dairy products - Retail.
The main activity of CHEESE IMPORT HEREMANS NV is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEESE IMPORT HEREMANS NV is not available. You also can look at reviews of CHEESE IMPORT HEREMANS NV, open positions, location of CHEESE IMPORT HEREMANS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEESE IMPORT HEREMANS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEESE IMPORT HEREMANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEESE IMPORT HEREMANS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEESE IMPORT HEREMANS NV, employees, financial statistics.