CHAURACI SA

Contactgegevens CHAURACI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAURACI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAURACI SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Etang 141; 6042; Charleroi (Lodelinsart), België

Telefoon (phone): 071 31 64 79; 071 32 10 35 (+32-071 31 64 79; 071 32 10 35) 071 31 64 79; 071 32 10 35 (+32-071 31 64 79; 071 32 10 35)

Fax (fax): 071 31 64 79 (+32-071 31 64 79) 071 31 64 79 (+32-071 31 64 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAURACI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAURACI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAURACI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAURACI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAURACI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAURACI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAURACI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAURACI SA
Products information CHAURACI SA

BTW identificatienummer (tax): BE03809478759
Ondernemingsnummer: 6707397460
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair^^Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAURACI SA
(Get full report from official database of BE for CHAURACI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAURACI SA
Addition kinds of activities for CHAURACI SA

508803. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse

Werken bij CHAURACI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAURACI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAURACI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAURACI SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

 • Poetshulp Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • student(e) onthaal (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBROSIA

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

 • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

 • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

 • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

  Type: Werfreserve

  Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van CHAURACI SA in sociale netwerken
Look for responds of CHAURACI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAURACI SA. Laat een reactie achter voor CHAURACI SA. CHAURACI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAURACI SA. Leave a respond for CHAURACI SA. CHAURACI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAURACI SA op de google maps. Adres en contacten CHAURACI SA
Location of CHAURACI SA on the google maps. Address and contacts of CHAURACI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAURACI SA CHAURACI SA: Sikivie R | TEXACO | VERZEKERINGEN VANDEBROEK NV | PACAUTO | Jacovelli A

Other related companies as CHAURACI SA: Sikivie R | TEXACO | VERZEKERINGEN VANDEBROEK NV | PACAUTO | Jacovelli A

CHAURACI SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAURACI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03809478759. Het bedrijf CHAURACI SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Etang 141; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair^^Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van CHAURACI SA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAURACI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAURACI SA, openstaande posities, locatie van CHAURACI SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHAURACI SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAURACI SA, company assigned to the tax number BE03809478759. The company CHAURACI SA is located at the address: Rue de l'Etang 141; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair^^Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of CHAURACI SA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAURACI SA is not available. You also can look at reviews of CHAURACI SA, open positions, location of CHAURACI SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAURACI SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAURACI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAURACI SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAURACI SA, employees, financial statistics.