Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas
Private companiesUnited States Postal Service • Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas

Contactgegevens Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Angleterre 29; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 37 77 (+32-068 28 37 77) 068 28 37 77 (+32-068 28 37 77)

Fax (fax): +32 (57) 684-49-50 +32 (57) 684-49-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas
Products information Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas

BTW identificatienummer (tax): BE01396606445
Ondernemingsnummer: 8608856201
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Bathroom installation & accessories; Heating apparatus; Water heaters

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas
(Get full report from official database of BE for Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas
Addition kinds of activities for Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas

22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
24410203. Verzendkoffer, hout: nagel of slot hoek | Shipping cases, wood: nailed or lock corner
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker DHL (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

 • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

 • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

 • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

 • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Sales Representative in Security (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Vaste Job

  Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

 • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas in sociale netwerken
Look for responds of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Laat een reactie achter voor Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Leave a respond for Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas. Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas op de google maps. Adres en contacten Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas
Location of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas on the google maps. Address and contacts of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas

Andere gerelateerde bedrijven als come Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: FLNEW PONEY EXPRESS NV | V.D.A.B. | COIFFURE EVE | J. THEYS | ELEKTRO BEDRIJF DEZWARTE

Other related companies as Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas: FLNEW PONEY EXPRESS NV | V.D.A.B. | COIFFURE EVE | J. THEYS | ELEKTRO BEDRIJF DEZWARTE

Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01396606445. Het bedrijf Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas bevindt zich op het adres: Rue d'Angleterre 29; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Heating apparatus; Water heaters.
De hoofdactiviteit van Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, openstaande posities, locatie van Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas op de kaart.

Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, company assigned to the tax number BE01396606445. The company Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is located at the address: Rue d'Angleterre 29; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Bathroom installation & accessories; Heating apparatus; Water heaters.
The main activity of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas is not available. You also can look at reviews of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, open positions, location of Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas, employees, financial statistics.