Chassart Entreprises

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Chassart Entreprises
Private companiesPersonal Services • Chassart Entreprises

Contactgegevens Chassart Entreprises: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chassart Entreprises: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chassart Entreprises

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Fleurus 1-3; 6211; Les Bons Villers (Mellet), België

Telefoon (phone): 071 85 27 03 (+32-071 85 27 03) 071 85 27 03 (+32-071 85 27 03)

Fax (fax): +32 (19) 434-14-95 +32 (19) 434-14-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chassart Entreprises: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chassart Entreprises"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chassart Entreprises"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chassart Entreprises, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chassart Entreprises. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chassart Entreprises, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chassart Entreprises. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chassart Entreprises
Products information Chassart Entreprises

BTW identificatienummer (tax): BE02036834716
Ondernemingsnummer: 6404724121
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Chassart Entreprises zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chassart Entreprises
(Get full report from official database of BE for Chassart Entreprises)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chassart Entreprises
Addition kinds of activities for Chassart Entreprises

809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
22989900. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
28139903. argon | Argon
32310404. Leaded glas | Leaded glass
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
50630502. Inbraakalarm systemen | Burglar alarm systems

Werken bij Chassart Entreprises: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chassart Entreprises: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chassart Entreprises. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chassart Entreprises. Looking for open vacancies in other companies

 • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO JETTE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

 • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

 • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

 • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

 • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

 • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

 • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

 • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MINGNEAU

  Type: Flexijob

  Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Chassart Entreprises in sociale netwerken
Look for responds of Chassart Entreprises in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chassart Entreprises. Laat een reactie achter voor Chassart Entreprises. Chassart Entreprises bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chassart Entreprises. Leave a respond for Chassart Entreprises. Chassart Entreprises on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chassart Entreprises op de google maps. Adres en contacten Chassart Entreprises
Location of Chassart Entreprises on the google maps. Address and contacts of Chassart Entreprises

Andere gerelateerde bedrijven als come Chassart Entreprises Chassart Entreprises: De Voldere Meubelen BVBA | Strafinrichting Oudenaarde | MECHELSE BUDO SPORTEN | ELEKTRICITEIT DE VILLE | G.D.C.

Other related companies as Chassart Entreprises: De Voldere Meubelen BVBA | Strafinrichting Oudenaarde | MECHELSE BUDO SPORTEN | ELEKTRICITEIT DE VILLE | G.D.C.

Chassart Entreprises is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chassart Entreprises, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036834716. Het bedrijf Chassart Entreprises bevindt zich op het adres: Rue de Fleurus 1-3; 6211; Les Bons Villers (Mellet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chassart Entreprises zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chassart Entreprises is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chassart Entreprises is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chassart Entreprises, openstaande posities, locatie van Chassart Entreprises op de kaart.

Chassart Entreprises is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chassart Entreprises, company assigned to the tax number BE02036834716. The company Chassart Entreprises is located at the address: Rue de Fleurus 1-3; 6211; Les Bons Villers (Mellet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chassart Entreprises were not found.
The main activity of Chassart Entreprises is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chassart Entreprises is not available. You also can look at reviews of Chassart Entreprises, open positions, location of Chassart Entreprises on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chassart Entreprises, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chassart Entreprises, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chassart Entreprises, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chassart Entreprises, employees, financial statistics.