CHARRUES MELOTTE

Contactgegevens CHARRUES MELOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARRUES MELOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARRUES MELOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 37; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81625920 (+32-81625920) 81625920 (+32-81625920)

Fax (fax): +32 (53) 258-23-85 +32 (53) 258-23-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARRUES MELOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARRUES MELOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARRUES MELOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARRUES MELOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARRUES MELOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARRUES MELOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARRUES MELOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARRUES MELOTTE
Products information CHARRUES MELOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE09762420654
Ondernemingsnummer: 5938903808
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CHARRUES MELOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARRUES MELOTTE
(Get full report from official database of BE for CHARRUES MELOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARRUES MELOTTE
Addition kinds of activities for CHARRUES MELOTTE

356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
411900. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij CHARRUES MELOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARRUES MELOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARRUES MELOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARRUES MELOTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

 • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • HR Consultant m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

 • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

 • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van CHARRUES MELOTTE in sociale netwerken
Look for responds of CHARRUES MELOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARRUES MELOTTE. Laat een reactie achter voor CHARRUES MELOTTE. CHARRUES MELOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARRUES MELOTTE. Leave a respond for CHARRUES MELOTTE. CHARRUES MELOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARRUES MELOTTE op de google maps. Adres en contacten CHARRUES MELOTTE
Location of CHARRUES MELOTTE on the google maps. Address and contacts of CHARRUES MELOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARRUES MELOTTE CHARRUES MELOTTE: MAISON ROWART | JOZEF VAN AELST | VANDORMAEL | FESTO BELGIUM | M. VRIJDAG

Other related companies as CHARRUES MELOTTE: MAISON ROWART | JOZEF VAN AELST | VANDORMAEL | FESTO BELGIUM | M. VRIJDAG

CHARRUES MELOTTE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARRUES MELOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09762420654. Het bedrijf CHARRUES MELOTTE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 37; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHARRUES MELOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARRUES MELOTTE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARRUES MELOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARRUES MELOTTE, openstaande posities, locatie van CHARRUES MELOTTE op de kaart.

CHARRUES MELOTTE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARRUES MELOTTE, company assigned to the tax number BE09762420654. The company CHARRUES MELOTTE is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 37; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHARRUES MELOTTE were not found.
The main activity of CHARRUES MELOTTE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARRUES MELOTTE is not available. You also can look at reviews of CHARRUES MELOTTE, open positions, location of CHARRUES MELOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARRUES MELOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARRUES MELOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARRUES MELOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARRUES MELOTTE, employees, financial statistics.