Charmy Couture NV

Contactgegevens Charmy Couture NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charmy Couture NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charmy Couture NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenpoort 8; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 40 12 (+32-056 22 40 12) 056 22 40 12 (+32-056 22 40 12)

Fax (fax): 056 22 99 36 (+32-056 22 99 36) 056 22 99 36 (+32-056 22 99 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charmy Couture NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charmy Couture NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charmy Couture NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charmy Couture NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charmy Couture NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charmy Couture NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charmy Couture NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charmy Couture NV
Products information Charmy Couture NV

BTW identificatienummer (tax): BE01619354248
Ondernemingsnummer: 3614196777
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Boutiques; Clothing - Haute couture; Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charmy Couture NV
(Get full report from official database of BE for Charmy Couture NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charmy Couture NV
Addition kinds of activities for Charmy Couture NV

594200. Boekwinkels | Book stores
09130203. Kreeften, vangen van | Lobsters, catching of
28191001. Bleekpoeder, kalk bleekverbindingen | Bleaching powder, lime bleaching compounds
35310506. Stapelbestuurders (bouwmachines) | Pile drivers (construction machinery)
57190101. Aluminumware | Aluminumware

Werken bij Charmy Couture NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charmy Couture NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charmy Couture NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charmy Couture NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

 • Schoonmaker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

 • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

 • Dakwerker platte en hellende daken (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen van platte en hellende daken. Zinkwerk is een must.

 • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SACHA SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Team leader magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: WEVER &DUCRE

  Type: Vaste Job

  Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

 • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FITFORYOU

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

 • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Charmy Couture NV in sociale netwerken
Look for responds of Charmy Couture NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charmy Couture NV. Laat een reactie achter voor Charmy Couture NV. Charmy Couture NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charmy Couture NV. Leave a respond for Charmy Couture NV. Charmy Couture NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charmy Couture NV op de google maps. Adres en contacten Charmy Couture NV
Location of Charmy Couture NV on the google maps. Address and contacts of Charmy Couture NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Charmy Couture NV Charmy Couture NV: RFCL-CAFETARIA ATHLETISME | TULIP INN BRUSSELS BOULEVARD | J. DONCKIER DE DONCEEL | SAMAIN MONIQUE | Atcom

Other related companies as Charmy Couture NV: RFCL-CAFETARIA ATHLETISME | TULIP INN BRUSSELS BOULEVARD | J. DONCKIER DE DONCEEL | SAMAIN MONIQUE | Atcom

Charmy Couture NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charmy Couture NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01619354248. Het bedrijf Charmy Couture NV bevindt zich op het adres: Steenpoort 8; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Boutiques; Clothing - Haute couture; Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van Charmy Couture NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charmy Couture NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charmy Couture NV, openstaande posities, locatie van Charmy Couture NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Charmy Couture NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charmy Couture NV, company assigned to the tax number BE01619354248. The company Charmy Couture NV is located at the address: Steenpoort 8; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Boutiques; Clothing - Haute couture; Clothing - Ladies.
The main activity of Charmy Couture NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Charmy Couture NV is not available. You also can look at reviews of Charmy Couture NV, open positions, location of Charmy Couture NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charmy Couture NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charmy Couture NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charmy Couture NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charmy Couture NV, employees, financial statistics.