Charlier-Brabo Group NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Charlier-Brabo Group NV
Private companiesUnited States Postal Service • Charlier-Brabo Group NV

Contactgegevens Charlier-Brabo Group NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charlier-Brabo Group NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charlier-Brabo Group NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kronenburgstraat 55-61; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 99 70 (+32-03 238 99 70) 03 238 99 70 (+32-03 238 99 70)

Fax (fax): 03 237 25 91 (+32-03 237 25 91) 03 237 25 91 (+32-03 237 25 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charlier-Brabo Group NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charlier-Brabo Group NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charlier-Brabo Group NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charlier-Brabo Group NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charlier-Brabo Group NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charlier-Brabo Group NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charlier-Brabo Group NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charlier-Brabo Group NV
Products information Charlier-Brabo Group NV

BTW identificatienummer (tax): BE07851074218
Ondernemingsnummer: 8291351318
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Amusement machines; Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.; Toys - Mfg. & Whol.; Vending machines

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charlier-Brabo Group NV
(Get full report from official database of BE for Charlier-Brabo Group NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charlier-Brabo Group NV
Addition kinds of activities for Charlier-Brabo Group NV

22210307. Satins | Satins
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
51439904. Bevroren zuivel-desserts | Frozen dairy desserts
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij Charlier-Brabo Group NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charlier-Brabo Group NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charlier-Brabo Group NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charlier-Brabo Group NV. Looking for open vacancies in other companies

 • ELECTRICIENS (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

 • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

 • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

 • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

 • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Jobtoolz

  Type: Vaste Job

  Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Charlier-Brabo Group NV in sociale netwerken
Look for responds of Charlier-Brabo Group NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charlier-Brabo Group NV. Laat een reactie achter voor Charlier-Brabo Group NV. Charlier-Brabo Group NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charlier-Brabo Group NV. Leave a respond for Charlier-Brabo Group NV. Charlier-Brabo Group NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charlier-Brabo Group NV op de google maps. Adres en contacten Charlier-Brabo Group NV
Location of Charlier-Brabo Group NV on the google maps. Address and contacts of Charlier-Brabo Group NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Charlier-Brabo Group NV Charlier-Brabo Group NV: BOVEX BVBA | HAIRCLUB DIRK DE WITTE | LUC | GARAGE DRIESPRONG | 'T PAGADDERKEN

Other related companies as Charlier-Brabo Group NV: BOVEX BVBA | HAIRCLUB DIRK DE WITTE | LUC | GARAGE DRIESPRONG | 'T PAGADDERKEN

Charlier-Brabo Group NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charlier-Brabo Group NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07851074218. Het bedrijf Charlier-Brabo Group NV bevindt zich op het adres: Kronenburgstraat 55-61; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 329,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Amusement machines; Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.; Toys - Mfg. & Whol.; Vending machines.
De hoofdactiviteit van Charlier-Brabo Group NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charlier-Brabo Group NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charlier-Brabo Group NV, openstaande posities, locatie van Charlier-Brabo Group NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Charlier-Brabo Group NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charlier-Brabo Group NV, company assigned to the tax number BE07851074218. The company Charlier-Brabo Group NV is located at the address: Kronenburgstraat 55-61; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 329,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Amusement machines; Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.; Toys - Mfg. & Whol.; Vending machines.
The main activity of Charlier-Brabo Group NV is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Charlier-Brabo Group NV is not available. You also can look at reviews of Charlier-Brabo Group NV, open positions, location of Charlier-Brabo Group NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charlier-Brabo Group NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charlier-Brabo Group NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charlier-Brabo Group NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charlier-Brabo Group NV, employees, financial statistics.