Chantys

Contactgegevens Chantys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chantys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chantys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tolpoortstraat 8; 9800; Deinze, België

Telefoon (phone): 09 386 24 06 (+32-09 386 24 06) 09 386 24 06 (+32-09 386 24 06)

Fax (fax): 09 386 48 43 (+32-09 386 48 43) 09 386 48 43 (+32-09 386 48 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chantys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chantys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chantys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chantys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chantys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chantys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chantys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chantys
Products information Chantys

BTW identificatienummer (tax): BE08817047119
Ondernemingsnummer: 6784301757
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Household linen - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chantys
(Get full report from official database of BE for Chantys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chantys
Addition kinds of activities for Chantys

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
36740304. Foto-elektrische magnetische apparaten | Photoelectric magnetic devices
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)

Werken bij Chantys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chantys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chantys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chantys. Looking for open vacancies in other companies

 • Autotechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

 • Manifestbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

 • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

 • Postbode Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

 • BARBIER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: PARREIN MARC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van Chantys in sociale netwerken
Look for responds of Chantys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chantys. Laat een reactie achter voor Chantys. Chantys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chantys. Leave a respond for Chantys. Chantys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chantys op de google maps. Adres en contacten Chantys
Location of Chantys on the google maps. Address and contacts of Chantys

Andere gerelateerde bedrijven als come Chantys Chantys: WILLY KNIPPENBERG | My Chocolates | ASB INTERIM | BAKKERIJ FILIP | C. MORTIER

Other related companies as Chantys: WILLY KNIPPENBERG | My Chocolates | ASB INTERIM | BAKKERIJ FILIP | C. MORTIER

Chantys is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chantys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08817047119. Het bedrijf Chantys bevindt zich op het adres: Tolpoortstraat 8; 9800; Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Household linen - Retail.
De hoofdactiviteit van Chantys is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chantys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chantys, openstaande posities, locatie van Chantys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chantys is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chantys, company assigned to the tax number BE08817047119. The company Chantys is located at the address: Tolpoortstraat 8; 9800; Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Household linen - Retail.
The main activity of Chantys is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chantys is not available. You also can look at reviews of Chantys, open positions, location of Chantys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chantys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chantys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chantys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chantys, employees, financial statistics.