Chana

Contactgegevens Chana: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chana: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chana

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vondel 42-44; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 78 13 (+32-02 215 78 13) 02 215 78 13 (+32-02 215 78 13)

Fax (fax): 02 215 79 39 (+32-02 215 79 39) 02 215 79 39 (+32-02 215 79 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chana: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chana"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chana"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chana, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chana. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chana, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chana. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chana
Products information Chana

BTW identificatienummer (tax): BE09559722900
Ondernemingsnummer: 4169555664
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Chana zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chana
(Get full report from official database of BE for Chana)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chana
Addition kinds of activities for Chana

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
20630000. Bietensuiker | Beet sugar
34460403. Partities, sier metaal | Partitions, ornamental metal
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij Chana: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chana: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chana. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chana. Looking for open vacancies in other companies

 • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

 • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

 • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

 • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

  Regio: BAASRODE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • Huishoudhulp (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Game master in Escape Room Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: GENTERTAIN

  Type: Studentenjob

  De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

 • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

 • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

  Type: Vaste Job

  Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Zoek naar antwoorden van Chana in sociale netwerken
Look for responds of Chana in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chana. Laat een reactie achter voor Chana. Chana bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chana. Leave a respond for Chana. Chana on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chana op de google maps. Adres en contacten Chana
Location of Chana on the google maps. Address and contacts of Chana

Andere gerelateerde bedrijven als come Chana Chana: Akkermans BVBA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | BRUNO DUQUESNE | FA. FAES-DE BIE | EVELINE VERSTRAETE

Other related companies as Chana: Akkermans BVBA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | BRUNO DUQUESNE | FA. FAES-DE BIE | EVELINE VERSTRAETE

Chana is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chana, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09559722900. Het bedrijf Chana bevindt zich op het adres: Rue Vondel 42-44; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chana zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chana is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chana is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chana, openstaande posities, locatie van Chana op de kaart.

Chana is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chana, company assigned to the tax number BE09559722900. The company Chana is located at the address: Rue Vondel 42-44; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chana were not found.
The main activity of Chana is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chana is not available. You also can look at reviews of Chana, open positions, location of Chana on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chana, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chana, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chana, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chana, employees, financial statistics.