Cham BVBA

Contactgegevens Cham BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cham BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cham BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zemstsesteenweg 170; 1981; Zemst (Hofstade), België

Telefoon (phone): 015 61 34 84 (+32-015 61 34 84) 015 61 34 84 (+32-015 61 34 84)

Fax (fax): 015 61 78 99 (+32-015 61 78 99) 015 61 78 99 (+32-015 61 78 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cham BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cham BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cham BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cham BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cham BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cham BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cham BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cham BVBA
Products information Cham BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05431884765
Ondernemingsnummer: 7515716552
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Butchers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cham BVBA
(Get full report from official database of BE for Cham BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cham BVBA
Addition kinds of activities for Cham BVBA

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
58120104. Frans restaurant | French restaurant
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij Cham BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cham BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cham BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cham BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Automechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Atlassian Professional (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

 • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van Cham BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cham BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cham BVBA. Laat een reactie achter voor Cham BVBA. Cham BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cham BVBA. Leave a respond for Cham BVBA. Cham BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cham BVBA op de google maps. Adres en contacten Cham BVBA
Location of Cham BVBA on the google maps. Address and contacts of Cham BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cham BVBA Cham BVBA: IPPA | Laser Beam International | Fiscalc Edities-Kluwer Software | Bekkers J | Cremaillere (La)

Other related companies as Cham BVBA: IPPA | Laser Beam International | Fiscalc Edities-Kluwer Software | Bekkers J | Cremaillere (La)

Cham BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cham BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05431884765. Het bedrijf Cham BVBA bevindt zich op het adres: Zemstsesteenweg 170; 1981; Zemst (Hofstade). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Butchers.
De hoofdactiviteit van Cham BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cham BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cham BVBA, openstaande posities, locatie van Cham BVBA op de kaart.

Cham BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cham BVBA, company assigned to the tax number BE05431884765. The company Cham BVBA is located at the address: Zemstsesteenweg 170; 1981; Zemst (Hofstade). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Butchers.
The main activity of Cham BVBA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cham BVBA is not available. You also can look at reviews of Cham BVBA, open positions, location of Cham BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cham BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cham BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cham BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cham BVBA, employees, financial statistics.