Chaffart NV

Contactgegevens Chaffart NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chaffart NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chaffart NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomgaardstraat 224-226; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 51 44 (+32-03 218 51 44) 03 218 51 44 (+32-03 218 51 44)

Fax (fax): 03 218 45 70 (+32-03 218 45 70) 03 218 45 70 (+32-03 218 45 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chaffart NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chaffart NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chaffart NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chaffart NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chaffart NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chaffart NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chaffart NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chaffart NV
Products information Chaffart NV

BTW identificatienummer (tax): BE05498077392
Ondernemingsnummer: 9349609375
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chaffart NV
(Get full report from official database of BE for Chaffart NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chaffart NV
Addition kinds of activities for Chaffart NV

5946. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
38619906. Apparatuur voor geluidsopname en reproductie, film | Sound recording and reproducing equipment, motion picture
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
51590602. Tabak, blad | Tobacco, leaf
53990000. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings

Werken bij Chaffart NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chaffart NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chaffart NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chaffart NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • Operator MIG lassen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

 • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

 • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

 • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

 • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van Chaffart NV in sociale netwerken
Look for responds of Chaffart NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chaffart NV. Laat een reactie achter voor Chaffart NV. Chaffart NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chaffart NV. Leave a respond for Chaffart NV. Chaffart NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chaffart NV op de google maps. Adres en contacten Chaffart NV
Location of Chaffart NV on the google maps. Address and contacts of Chaffart NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Chaffart NV Chaffart NV: A.V. ZUIDERKEMPEN | Deceuninck C | HOWARDS JEWELLERY | T.C. TER SCHELDE | JOZEF COCHET

Other related companies as Chaffart NV: A.V. ZUIDERKEMPEN | Deceuninck C | HOWARDS JEWELLERY | T.C. TER SCHELDE | JOZEF COCHET

Chaffart NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chaffart NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05498077392. Het bedrijf Chaffart NV bevindt zich op het adres: Boomgaardstraat 224-226; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Chaffart NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chaffart NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chaffart NV, openstaande posities, locatie van Chaffart NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chaffart NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chaffart NV, company assigned to the tax number BE05498077392. The company Chaffart NV is located at the address: Boomgaardstraat 224-226; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol..
The main activity of Chaffart NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chaffart NV is not available. You also can look at reviews of Chaffart NV, open positions, location of Chaffart NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chaffart NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chaffart NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chaffart NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chaffart NV, employees, financial statistics.